Bravoo x Napa

Bravoo x Napa -brändi on syntynyt intohimosta luoda uutta, laadukasta ja kestävää designia. Kahden yrityksen yhteistyössä on kehitetty korkealaatuiset, suomalaisesta koivuvanerista valmistetut designtuotteet, joissa huippukuvitus yhdistyy kekseliääseen muotoiluun.

Mallistossa on tällä hetkellä neljä kaunista & käytännöllistä esinettä, jotka erottuvat edukseen kekseliäällä muotoilullaan ja sähäköillä kuvituksillaan. Tuotteiden muodon takaa löytyvät Bravoon osaavat kädet ja niiden rytmikkäistä kuvituksista vastaavat Napan taitavat kuvittajat Riku Ounaslehto ja Jenna Kunnas, sekä kuvitusbrändit Sykkyrämyyrä ja Käsi Keittiössä! SUKU -henkarisetti, MONI-alunen, LEVY-leikkuulauta on saatavilla usealla eri kuosilla. AAKO-lasinalusten sarjaan kuuluu tälä hetkellä seitsemän erilaista kirjainta.

Tuotemerkki on suunnattu kaikille, jotka rakastavat nerokkaita, kestävästi ja vastuullisesti tuotettuja muotoiluesineitä! Tuotteet valmistetaan Helsingin Valllilassa 100% FSC-sertifioidusta koivuvanerista materiaalitehokkaasti hukka-ainesta minimoiden.

Bravoo x Napa osoittaa, että pohjoismainen design voi olla tyylikästä ja minimalistista – ja samalla runsasta ja leikkisää!

Etsimme yhteistyökumppaneita! Jaatko arvomme kestävien, laadukkaiden ja vastuullisten muotoiluesineiden tuottamisesta? Kysy lisätietoa agentiltamme Marjo Olivalta: marjo(at )napa-agency.fi

Olemme Instagramissa: @bravooxnapa & Flickr:ssä: Bravoo x Napa
Mediassa: Design Year 2018, Design Year 2017, Suuri Käsityö 1/2018, Kamppi-Eira 2017
Helsingin myymälöissä: Formverk, Design Museum, World of TRE
Tapahtumissa: Made in Finland Elisa Kulma:ssa, Ornamo Design Joulu 2017 & 2018, kansainvälisillä messuilla mm. Tokiossa & Lontoossa

Lue lisää