Napa School

Grafia X Napa School työpajat 23.-24.3.2018

Oletko Grafian jäsen? Nyt kannattaa ilmoittautua koulutukseen jossa terästetään taitoja oman luovan työn myyntiin ja neuvotteluosaamisen kehittämiseen!

23.3. klo 9–16 Hinnoittelukoulutus, Grafiassa, 30 €
Koulutus antaa valmiudet graafisen alan toimijoille rakentaa ja kehittää hinnoittelua. Hinnoittelua lähestytään arvo luomisen ja alan käytäntöjen näkökulmasta. Koulutus on interaktiivinen ja oppiminen tapahtuu harjoituksia tehden ja osallistumalla keskusteluun. Työpajassa osallistujat haarukoivat valitsemansa työn hinnoittelua. Ota koulutukseen mukaan oma läppäri ja mieti annettuja kysymyksiä etukäteen.

  • Koulutuksen vetävät Napan agentti Marjo Granlund & tutkija Outi Somervuori
  • Koulutukseen liittyy ennakkotehtävä
  • Ilmoittaudu osoitteessa www.grafia.fi

24.3. klo 10-13 Pitchaus, Grafiassa, 20 €
PITCH YOUR ART – Tule muotoilemaan oma yritystarinasi niin, että se on myyvä, persoonallinen sekä kiinnostava!

Aamupäivän aikana käydään läpi oman yritystarinan kirjoittaminen myyvästi ja esityksen tekeminen asiakkaalle tai yleisölle.

  • Valmentajana Elsa Ervasti
  • Koulutukseen liittyy ennakkotehtävä
  • Ilmoittaudu osoitteessa: www.grafia.fi

TILAA Huippukuvittajan workshop yrityksellesi!

Inspiroidu suomalaisten kuvittajien työpajoissa! Valitse erilaisista workshopeista jännittävin tai anna meidän räätälödä teidän yrityksellenne sopivimman työpajakokonaisuuden seuraavista:

Kati Rapia: Käsi Keittiössä
Terhi Ekebom: Unista kuviksi
Riku Ounaslehto: Käsin tehty – joulukorttityöpaja
Marjo Maininki: TBA
Katriina Haikala: TBA
Yrityksen brändiä tukevat värityskuvat huippukuvittajilta

1) KÄSI KEITTIÖSSÄ: KATI RAPIA

Käsi Keittiössä-työpaja perustuu kuvittaja- kuvataiteilija Kati Rapian keittokirjan resepteihin (Napa Books 2016). Kirjan reseptit on kotoisin mm Italian tädiltä, Kiinan munkkiluostarista, rikkinäisestä puhelimesta ja onnistuneista virheistä! Käden ruoat ovat herkullisia, yksinkertaisia toteuttaa ja ennen kaikkea niitä on hauska tehdä ja vielä hauskempi kokata ja syödä yhdessä!

Tule mukaan, Käsi on jo tehnyt virheet puolestasi! Työpajaan mahtuu noin 6-12 ihmistä, riippuen ruokalajista (vaihtoehtoina mm. Mokapasta, Maltagliati, Ilonan klok-klok kurkut, Laitisen mustikkapiirakka, Kakkupäivystäjän kakkupohja, Tikkupullat + retki)

2) UNISTA KUVIKSI: TERHI EKEBOM

Miten hyödyntää omaa mielikuvitusta ja kuvittelun kykyä? Miten uskaltaa antaa oman alitajunnan vaikuttaa kuvien syntyyn? 

Työpajassa tehdään yhdessä mielikuvamatka ja unitarinaharjoitus. Terhi Ekebom rohkaisee osallistujia jakamaan omat unitarinansa ryhmälle ja tekemään niiden pohjalta kuvituksia. Osallistujat oppivat luottamaan omaan intuitioonsa ja omaan sisäiseen maailmaansa kuvittamisen keinoin.
Kesto: 1,5h

3) KÄSIN TEHTY – KORTTITYÖPAJA: RIKU OUNASLEHTO

Tehdään käsin, omasta sormenjäljestä erilaisia muotoja painamalla musteella sormenjälkiä pahville. Maalataan kasvoja, hattuja, jalkoja. Käytössä leimasimia, mustetta, vesivärit ja muita koristeluja!

4) MARJO MAININKI: TBA

5) KATRIINA HAIKALA: TBA

6) VÄRITYSKUVIA HUIPPUKUVITTAJILTA

Tilaa yrityksellesi uniikki värityskuva brändin tueksi tai ensi vuoden viihdykkeeksi!

Tilaukset ja tarjouspyynnöt:
info@napa-agency.fi
Puh. 0407014093