Napa School

Kuvitus: Riku Ounaslehto

Huippukuvittajan työpaja yrityksesi pikkujouluihin!

Virittäydy joulun tunnelmaan suomalaisten kuvittajien kanssa! Valitse erilaisista työpajoista jännittävin tai anna meidän räätälödä teidän yrityksellenne sopivimman työpajakokonaisuuden seuraavista:

Ilja Karsikas: Hassut hurjat hahmot
Terhi Ekebom: Unista kuviksi
Riku Ounaslehto: Käsin tehty – joulukorttityöpaja
Marjo Maininki: TBA
Katriina Haikala: TBA
Yrityksen brändiä tukevat värityskuvat huippukuvittajilta

1) HASSUT HURJAT HAHMOT: ILJA KARSIKAS

Keksi hahmolle väri ja tarina! Ilja Karsikas on kuvittanut monia lastenkirjoja ja tehnyt lukuisia piirroshahmoja. Työpajassa Ilja kertoo, miten hän kehittelee hahmoja ja luo värien avulla tarinoita.  Työpajassa jokainen pääsee piirtämään oman hahmonsa.
Kesto: 1,5h

2) UNISTA KUVIKSI: TERHI EKEBOM

Miten hyödyntää omaa mielikuvitusta ja kuvittelun kykyä? Miten uskaltaa antaa oman alitajunnan vaikuttaa kuvien syntyyn? 

Työpajassa tehdään yhdessä mielikuvamatka ja unitarinaharjoitus. Terhi Ekebom rohkaisee osallistujia jakamaan omat unitarinansa ryhmälle ja tekemään niiden pohjalta kuvituksia. Osallistujat oppivat luottamaan omaan intuitioonsa ja omaan sisäiseen maailmaansa kuvittamisen keinoin.
Kesto: 1,5h

3) KÄSIN TEHTY – JOULUKORTTITYÖPAJA: RIKU OUNASLEHTO

Tehdään käsin, omasta sormenjäljestä erilaisia muotoja painamalla musteella sormenjälkiä pahville. Maalataan kasvoja, hattuja, jalkoja yms. Käytössä leimasimia, mustetta, vesivärit ja muita koristeluja!

4) MARJO MAININKI: TBA

5) KATRIINA HAIKALA: TBA

6) VÄRITYSKUVIA HUIPPUKUVITTAJILTA

Tilaa yrityksellesi uniikki värityskuva brändin tueksi tai ensi vuoden viihdykkeeksi!

Tilaukset ja tarjouspyynnöt:
Tuottaja, Elsa Ervasti
elsa@napa-agency.fi
Puh. 0505897713

***

Napa School on uudenlainen opetus- ja konsultointipalvelu kaikille kuvittamisesta ja kuvitustaiteesta kiinnostuneille. Vuonna 2017 starttaava Napa School avaa kuvitustaiteilijoiden työskentelyä työpajoissa sekä erilaisissa tapahtumissa Lontoossa ja Helsingissä. Se tarjoaa niin alan ammattilaisille kuin muillekin mahdollisuutta uuden oppimiseen erilaisten workshoppien ja opetuksen muodossa. Tervetuloa mukaan!

Miksi?

Napa Agencyn kuvittajat ovat alansa huippunimiä, useat ovat tehneet alalla töitä jo 15 vuoden ajan. Osaamista löytyy monipuolisesti: tekijät ovat perehtyneet infografiikkaan, kuosisuunnitteluun, visuaaliseen tarinankerrontaan, animaatioon ja osa taas vaikkapa yritysten strategiakuvitusten tekoon. Kuvittajien monipuolinen osaaminen on ainutlaatuista, ja se on herättänyt kiinnostusta meillä ja maailmalla. Tavoitteena on tuoda osaamista alan ammattilaisten ja alasta kiinnostuneiden saataville Suomessa, sekä kannustaa suomalainen huippuosaaminen maailmalle opetuskonseptien, opetuksellisten taideteosten ja workshoppien avulla. Napa School tarjoaa kanavia paitsi agentuurin omille tekijöilleen, myös muille suomalaisille taiteilijoille.

Kuvittajien lisäksi Napa Agencyn taustajoukko agentista viestintäpäällikköön avaa Napa Schoolin puitteissa ammattitaitoaan ja opastaa portfoliorakentamisen, työn hinnoittelun, brändäyksen, sosiaalisen median ja markkinoinnin saralla. Kaikkia toimijoita yhdistää vankka ammattilaisuus ja halukkuus oman osaamisen jakamiseen siitä kiinnostuneille.

Myymme osaamisestamme koostuvia erilaisia paketteja ja workshoppeja myös yrityksille.

Haluatko ottaa osaa Napa Schoolin opetukseen tai tulla mukaan jakamaan omaa osaamistasi? Olisiko yrityksessäsi tarvetta vaikkapa visuaalisen tarinankerronnan workshopille? Heräsikö muuta asiaan liittyvää kysyttävää? Ota yhteyttä tuottaja Elsa Ervastiin! elsa(at)napa-agency fi / +358 50 589 7713 – ja seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: Instagram / Twitter / Facebook / Flickr