Napa School

Huippukuvittajan workshop yrityksellesi!

Inspiroidu suomalaisten kuvittajien työpajoissa! Valitse erilaisista workshopeista jännittävin tai anna meidän räätälödä teidän yrityksellenne sopivimman työpajakokonaisuuden seuraavista:

Kati Rapia: Käsi Keittiössä
Terhi Ekebom: Unista kuviksi
Riku Ounaslehto: Käsin tehty – joulukorttityöpaja
Marjo Maininki: TBA
Katriina Haikala: TBA
Yrityksen brändiä tukevat värityskuvat huippukuvittajilta

1) KÄSI KEITTIÖSSÄ: KATI RAPIA

Käsi Keittiössä-työpaja perustuu kuvittaja- kuvataiteilija Kati Rapian keittokirjan resepteihin (Napa Books 2016). Kirjan reseptit on kotoisin mm Italian tädiltä, Kiinan munkkiluostarista, rikkinäisestä puhelimesta ja onnistuneista virheistä! Käden ruoat ovat herkullisia, yksinkertaisia toteuttaa ja ennen kaikkea niitä on hauska tehdä ja vielä hauskempi kokata ja syödä yhdessä!

Tule mukaan, Käsi on jo tehnyt virheet puolestasi! Työpajaan mahtuu noin 6-12 ihmistä, riippuen ruokalajista (vaihtoehtoina mm. Mokapasta, Maltagliati, Ilonan klok-klok kurkut, Laitisen mustikkapiirakka, Kakkupäivystäjän kakkupohja, Tikkupullat + retki)

2) UNISTA KUVIKSI: TERHI EKEBOM

Miten hyödyntää omaa mielikuvitusta ja kuvittelun kykyä? Miten uskaltaa antaa oman alitajunnan vaikuttaa kuvien syntyyn? 

Työpajassa tehdään yhdessä mielikuvamatka ja unitarinaharjoitus. Terhi Ekebom rohkaisee osallistujia jakamaan omat unitarinansa ryhmälle ja tekemään niiden pohjalta kuvituksia. Osallistujat oppivat luottamaan omaan intuitioonsa ja omaan sisäiseen maailmaansa kuvittamisen keinoin.
Kesto: 1,5h

3) KÄSIN TEHTY – KORTTITYÖPAJA: RIKU OUNASLEHTO

Tehdään käsin, omasta sormenjäljestä erilaisia muotoja painamalla musteella sormenjälkiä pahville. Maalataan kasvoja, hattuja, jalkoja. Käytössä leimasimia, mustetta, vesivärit ja muita koristeluja!

4) MARJO MAININKI: TBA

5) KATRIINA HAIKALA: TBA

6) VÄRITYSKUVIA HUIPPUKUVITTAJILTA

Tilaa yrityksellesi uniikki värityskuva brändin tueksi tai ensi vuoden viihdykkeeksi!

Tilaukset ja tarjouspyynnöt:
info@napa-agency.fi
Puh. 0407014093

***

Napa School on uudenlainen opetus- ja konsultointipalvelu kaikille kuvittamisesta ja kuvitustaiteesta kiinnostuneille. Vuonna 2017 starttaava Napa School avaa kuvitustaiteilijoiden työskentelyä työpajoissa sekä erilaisissa tapahtumissa Lontoossa ja Helsingissä. Se tarjoaa niin alan ammattilaisille kuin muillekin mahdollisuutta uuden oppimiseen erilaisten workshoppien ja opetuksen muodossa. Tervetuloa mukaan!

Miksi?

Napa Agencyn kuvittajat ovat alansa huippunimiä, useat ovat tehneet alalla töitä jo 15 vuoden ajan. Osaamista löytyy monipuolisesti: tekijät ovat perehtyneet infografiikkaan, kuosisuunnitteluun, visuaaliseen tarinankerrontaan, animaatioon ja osa taas vaikkapa yritysten strategiakuvitusten tekoon. Kuvittajien monipuolinen osaaminen on ainutlaatuista, ja se on herättänyt kiinnostusta meillä ja maailmalla. Tavoitteena on tuoda osaamista alan ammattilaisten ja alasta kiinnostuneiden saataville Suomessa, sekä kannustaa suomalainen huippuosaaminen maailmalle opetuskonseptien, opetuksellisten taideteosten ja workshoppien avulla. Napa School tarjoaa kanavia paitsi agentuurin omille tekijöilleen, myös muille suomalaisille taiteilijoille.

Kuvittajien lisäksi Napa Agencyn taustajoukko agentista viestintäpäällikköön avaa Napa Schoolin puitteissa ammattitaitoaan ja opastaa portfoliorakentamisen, työn hinnoittelun, brändäyksen, sosiaalisen median ja markkinoinnin saralla. Kaikkia toimijoita yhdistää vankka ammattilaisuus ja halukkuus oman osaamisen jakamiseen siitä kiinnostuneille.

Myymme osaamisestamme koostuvia erilaisia paketteja ja workshoppeja myös yrityksille.

Haluatko ottaa osaa Napa Schoolin opetukseen tai tulla mukaan jakamaan omaa osaamistasi? Olisiko yrityksessäsi tarvetta vaikkapa visuaalisen tarinankerronnan workshopille? Heräsikö muuta asiaan liittyvää kysyttävää? Ota yhteyttä Napaan: info(at)napa-agency fi – ja seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: Instagram / Twitter / Facebook / Flickr