NAPA SCHOOL

MARMOROINTI-WORKSHOP

MARMOROINTI-WORKSHOP

27.2.2019 klo 18-20.30

Marmorointityöpajassa pääset kokeilemaan jännittävää kuviointimenetelmää, jota kutsutaan marmoroinniksi tai ebru-taiteeksi. Taidetyöpajassa luodaan väreillä veteen marmorin pintaa muistuttava kuvio, joka sitten imeytetään paperiin. Helppoa ja hauskaa! Ebru-taide on turkkilainen menetelmä, joka on syntynyt Keski-Aasiassa 500-700-luvuilla. Kurssin hintaan sisältyvät värit, välineet ja paperi. Voit myös tuoda mukanasi oman keraamisen tai puisen esineen/kappaleen, jos haluat tehdä marmoroinnin siihen. Tule löytämään oma luovuutesi!

Kurssin vetää marmoroinnin ammattilainen, Anna Kervinen. Hän on opiskellut tekniikkaa Pietarissa ja Suomessa useita vuosia.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen työpajaan tapahtuu sähköpostitse Anna Kerviselle osoitteeseen ansunn(at)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä. Työpajan hinta on 30 euroa, ja siihen sisältyy kaikki kurssilla tarvittava materiaali (värit, astiat, paperi).

5-12-vuotias lapsi pääsee maksavan aikuisen mukana työpajaan veloituksetta (Alaikäraja osallistumiselle 5 vuotta).

HUOM! Työpajan tuiskeessa voi syntyä sotkua, joten valitsethan vaatetuksesi sen mukaisesti. Suosittelemme osallistujia tuomaan mukana oman esiliinan.

Osoite: Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki

WORKSHOP-LAHJAKORTTI

WORKSHOP-LAHJAKORTTI

Ilahduta ystävää Napa Schoolin työpaja-lahjakortilla!

  • Joululahjakortin voit ostaa perjantaihin 21.12 klo 15:00 mennessä meilaamalla info(at)napa-agency.fi
  • Saat paluuviestillä laskun, sekä lahjakortin pdf:nä, jonka voit lähettää ystävälle sähköpostitse tai tulostaa lahjakuoreen
  • Hinta: 40,00€ (sis. alv 24 %)
  • Kortti on voimassa kesäkuun 2019 loppuun saakka

Lahjakortti on yhden työpajakerran arvoinen ja se on voimassa kaikille kevään Napa Schoolin ryhmäworkshopeille (Hand in the Kitchen, Varjo-paja, korttipaja tai Napa School x Maininki & Ystävät kässäkerhopajaan).

KÄSI KEITTIÖSSÄ -WORKSHOP

KÄSI KEITTIÖSSÄ -WORKSHOP

Käsi Keittiössä – työpaja on hauska, jännittävä, yhteisöllinen ja miimistä teatteria hyödyntävä ruoanlaitto-esitys, jossa kaikki osallistujat pääsevät kokkaamaan, nauramaan ja auttamaan toisiaan! Ja lopuksi SYÖMÄÄN!

Workshopin vetäjänä valloittava Käsi!

Katso kuvia Käsi keittiössä Tiramisu-workshopista täältä ja lue työpajan tarkempi kuvaus tästä.

Työpaja yrityksellesi? Kysy tarjousta ja lisätietoja: info@napa-agency.fi

VARJO -WORKSHOP

VARJO -WORKSHOP

Valon mestari Terhi Ekebomin varjo-työpajassa tehdään mielikuvitusmatka öisestä varjoseikkailusta alkuun. Tästä inspiroituneina leikataan kartongista varjokuvia ja heijastetaan seinälle. Kesto 1-2h (riippuen tilaisuudesta). Työpaja soveltuu kaikille, joilla pysyy paperin leikkausvälineet kädessä. Sopii myös aloittelijoille!

Lisätietoa tulossa pian.

Työpaja yrityksellesi? Kysy tarjousta ja lisätietoja: info@napa-agency.fi

VÄRITYSKUVA -TYÖPAJAPISTE

VÄRITYSKUVA -TYÖPAJAPISTE

Napa School -värityspiste, johon kuuluu 13kpl eläin- ja otusaiheisia A4-kokoisia värityskuvia Napa Agencyn huippukuvittajilta!

Värityspiste on itseohjautuva ja sopii kaikenikäisille. Katso lisätietoa tästä.

Värityspiste yritykselle tai tapahtumaan? Kysy tarjousta ja lisätietoja: info@napa-agency.fi