Napa School

FLIPBOOK WORKSHOP

HUOM! Valitettavasti työpaja on peruttu koronavirus Covid-19 leviämisen estämiseen tähtäävien varotoimenpiteiden vuoksi. Flipbook workshop järjestetään uudestaan myöhemmin päätettävänä ajankohtana.  Stay tuned & stay safe ❤️

MAALISKUUSSA // torstaina 19.3.2020 klo 18.00–20.00

Tervetuloa piirtämään oma flipbook-animaatiokirjanen maaliskuun työpajaan!

Flipbook on kirjan muotoon tehty pieni animaatioelokuva, jossa piirretty tarina herää taianomaisesti eloon sivuja nopeasti selaamalla. Työpajassa tutustutaan animaation perusperiaatteisiin ja toteutetaan omia mielikuvituksellisia animaatiokirjasia. Flipbook-työpaja sopii kaikentasoisille piirtäjille!

Työpaja on tarkoitettu aikuisille ja yli 10 vuotiaille lapsille. Työpajan hinta on 30 euroa ja se sisältää kaikki työpajan aikana tarvittavat materiaalit, työvälineet sekä kahvia ja teetä. Työpajan ohjaa Noomi Ljungdell, joka on helsinkiläinen valokuvataiteilija, taidepedagogi ja Animaatiopöllöt-kollektiivin jäsen.

Ilmoittautuminen: noomi.ljungdell(a)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja rajoitetusti. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen.

Työpaja järjestetään 19.3.2020 klo 18.00–20.00 osoitteessa Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki.

 

MAKRAMEETOTEEMI -TYÖPAJA

HUOM! Valitettavasti työpaja on peruttu koronavirus Covid-19 leviämisen estämiseen tähtäävien varotoimenpiteiden vuoksi. Makrameetoteemi -työpaja järjestetään uudestaan myöhemmin päätettävänä ajankohtana.  Stay tuned & stay safe ❤️

HUHTIKUUSSA // Torstaina 23.4.2020 klo 17.30–20.30

Tule valmistamaan ihkaoma maaginen makrameetoteemisi Ilonninnin opastuksella!

Makrameetoteemin valmistuksessa käytetään makrameesolmuja ja toteemin materiaalit ovat enimmäkseen kierrätettyjä. Saat valita osat ja värit itse, joten toteemista tulee juri omanlaisesi. Kurssilla saat käyttää luovuuttasi ja opit muutamia makrameesolmuja. Toteemin valmistus on tosi hauskaa ja saat kotiinviemisiksi taatusti uniikin sisustuselementin!

Työpajan hinta on 35 euroa, ja se sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, sekä kahvia ja teetä. Sisustaja Nina Myllymäki ja hänen yrityksensä Ilonninni valmistaa sisustuskäsitöitä ja pitää kursseja. Makrameetoteemi on Ninan suunnittelema, ja kurssilla pääset valmistamaan toteemin hänen ohjauksessaan.

Työpaja järjestetään 23.4.2020 klo 17.30–20.30 osoitteessa Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki
Lisätietoja työpajasta saat osoitteesta ilonninni(at)gmail.com

Osta paikkasi työpajaan verkkokaupasta! Paikkoja on rajoitetusti.