Napa School

Kuvitus: Annika Hiltunen / Napa Agency

Kuvitus: Annika Hiltunen

NÄYTTELY: NAPA SCHOOL – TARINOITA KUVITTAMISESTA

Miten kuvittaja kertoo tarinoita kuvillaan?
Näyttelyssä esitellään suomalaisten huippukuvittajien monipuolista työskentelyä esimerkkitöiden kautta. Näyttelyssä on töitä seitsemältä Napa Schoolin kuvittajalta. Mukana Ilja Karsikas, Jenni Rope, Matti Pikkujämsä, Jussi Kaakinen, Terhi Ekebom, Nadja Sarell ja Marjo Maininki.

Näyttely Annantalon kirjakahvilassa
7.9.2017–8.10.2017
Auki arkisin 9–20
(Viikonloppuisin 10–16)

***

NAPA SCHOOL FOR KIDS -päivä Annantalolla 17.9.2017

Koko perheen kuvitustapahtuma Annantalolla oli jymymenestys! Tapahtumassa lapset pääsevät tutustumaan vanhempiensa kanssa monipuolisesti kuvittajien työskentelyyn ja oppimaan työpajoissa ammattilaisilta uusimmat kuvitusideat. Katso kuvat työpajoista Napan Flickr:stä!

***

Napa School on uudenlainen opetus- ja konsultointipalvelu kaikille kuvittamisesta ja kuvitustaiteesta kiinnostuneille. Vuonna 2017 starttaava Napa School avaa kuvitustaiteilijoiden työskentelyä työpajoissa sekä erilaisissa tapahtumissa Lontoossa ja Helsingissä. Se tarjoaa niin alan ammattilaisille kuin muillekin mahdollisuutta uuden oppimiseen erilaisten workshoppien ja opetuksen muodossa. Tervetuloa mukaan!

Miksi?

Napa Agencyn kuvittajat ovat alansa huippunimiä, useat ovat tehneet alalla töitä jo 15 vuoden ajan. Osaamista löytyy monipuolisesti: tekijät ovat perehtyneet infografiikkaan, kuosisuunnitteluun, visuaaliseen tarinankerrontaan, animaatioon ja osa taas vaikkapa yritysten strategiakuvitusten tekoon. Kuvittajien monipuolinen osaaminen on ainutlaatuista, ja se on herättänyt kiinnostusta meillä ja maailmalla. Tavoitteena on tuoda osaamista alan ammattilaisten ja alasta kiinnostuneiden saataville Suomessa, sekä kannustaa suomalainen huippuosaaminen maailmalle opetuskonseptien, opetuksellisten taideteosten ja workshoppien avulla. Napa School tarjoaa kanavia paitsi agentuurin omille tekijöilleen, myös muille suomalaisille taiteilijoille.

Kuvittajien lisäksi Napa Agencyn taustajoukko agentista viestintäpäällikköön avaa Napa Schoolin puitteissa ammattitaitoaan ja opastaa portfoliorakentamisen, työn hinnoittelun, brändäyksen, sosiaalisen median ja markkinoinnin saralla. Kaikkia toimijoita yhdistää vankka ammattilaisuus ja halukkuus oman osaamisen jakamiseen siitä kiinnostuneille.

Myymme osaamisestamme koostuvia erilaisia paketteja ja workshoppeja myös yrityksille.

Haluatko ottaa osaa Napa Schoolin opetukseen tai tulla mukaan jakamaan omaa osaamistasi? Olisiko yrityksessäsi tarvetta vaikkapa visuaalisen tarinankerronnan workshopille? Heräsikö muuta asiaan liittyvää kysyttävää? Ota yhteyttä tuottaja Elsa Ervastiin! elsa(at)napa-agency fi / +358 50 589 7713 – ja seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: Instagram / Twitter / Facebook / Flickr