Napa School

Napa School on uudenlainen opetus- ja konsultointipalvelu kaikille kuvittamisesta ja kuvitustaiteesta kiinnostuneille. Vuonna 2017 starttaava Napa School avaa kuvitustaiteilijoiden työskentelyä työpajoissa sekä erilaisissa tapahtumissa Lontoossa ja Helsingissä. Se tarjoaa niin alan ammattilaisille kuin muillekin mahdollisuutta uuden oppimiseen erilaisten workshoppien ja opetuksen muodossa. Tervetuloa mukaan!

Miksi?

Napa Agencyn kuvittajat ovat alansa huippunimiä, useat ovat tehneet alalla töitä jo 15 vuoden ajan. Osaamista löytyy monipuolisesti: tekijät ovat perehtyneet infografiikkaan, kuosisuunnitteluun, visuaaliseen tarinankerrontaan, animaatioon ja osa taas vaikkapa yritysten strategiakuvitusten tekoon. Kuvittajien monipuolinen osaaminen on ainutlaatuista, ja se on herättänyt kiinnostusta meillä ja maailmalla. Tavoitteena on tuoda osaamista alan ammattilaisten ja alasta kiinnostuneiden saataville Suomessa, sekä kannustaa suomalainen huippuosaaminen maailmalle opetuskonseptien, opetuksellisten taideteosten ja workshoppien avulla. Napa School tarjoaa kanavia paitsi agentuurin omille tekijöilleen, myös muille suomalaisille taiteilijoille.

Kuvittajien lisäksi Napa Agencyn taustajoukko agentista viestintäpäällikköön avaa Napa Schoolin puitteissa ammattitaitoaan ja opastaa portfoliorakentamisen, työn hinnoittelun, brändäyksen, sosiaalisen median ja markkinoinnin saralla. Kaikkia toimijoita yhdistää vankka ammattilaisuus ja halukkuus oman osaamisen jakamiseen siitä kiinnostuneille.

Myymme osaamisestamme koostuvia erilaisia paketteja ja workshoppeja myös yrityksille.

Haluatko ottaa osaa Napa Schoolin opetukseen tai tulla mukaan jakamaan omaa osaamistasi? Olisiko yrityksessäsi tarvetta vaikkapa visuaalisen tarinankerronnan workshopille? Heräsikö muuta asiaan liittyvää kysyttävää? Ota yhteyttä tuottaja Elsa Ervastiin! elsa(at)napa-agency fi / +358 50 589 7713 – ja seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: Instagram / Twitter / Facebook / Flickr