NAPA SCHOOL

KÄSI KEITTIÖSSÄ - PÄÄSIÄISTYÖPAJA

KÄSI KEITTIÖSSÄ - PÄÄSIÄISTYÖPAJA

Sisältää myös taian (1 kpl) ja Käsi Keittiössä-reseptikirjan kotiinviemisiksi!

27.3.2019 klo 18-19.30

Käsi Keittiössä – työpaja on jännittävä, yhteisöllinen, miimiikan ja taikuuden keinoja hyödyntävä ruoanlaitto-esitys, jossa kaikki osallistujat pääsevät kokkaamaan, nauramaan ja auttamaan toisiaan! Ja jos kaikki käy hyvin, lopuksi …SYÖMÄÄN!

Työpajassa valmistetaan ja taiotaan KÄDEN hellässä ohjauksessa ruokalaji, tällä kertaa pääsiäiseen liittyvä. Valmistettava ruokalaji selviää osallistujille pikkuhiljaa esityksen aikana KÄDEN antamien sanattomien vihjeiden, käsimerkkien ja raaka-aineiden avulla.

Tule siis, näe, tee ja syö!

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen työpajaan tapahtuu sähköpostitse Kati Rapialle osoitteeseen kati.rapia(at)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä.

Työpajan hinta on 30 euroa, ja siihen sisältyy kaikki kurssilla tarvittava materiaali.

0-12-vuotias lapsi pääsee maksavan aikuisen mukana työpajaan veloituksetta.

HUOM! Jos tarvitset lisätietoa työpajassa käytettävän reseptin ainesosista esimerkiksi allergian tai erikoisruokavalion takia, voit kysyä tarkempia tietoja em. sähköpostiosoitteesta.

Mikä ihmeen KÄSI?

Käsi-hahmo syntyi, kun kuvittaja ja taiteilija Kati Rapia kokosi lähipiirinsä lempireseptit sarjakuvamuotoiseksi keittokirjaksi. Kirjassa Käsi-hahmo opastaa lukijaansa ja ”on ihan käsi” meidän kaikkien puolesta. Mokailu sallittu! Katso kuvia edellisestä Käsi keittiössä Tiramisu-workshopista täältä.

MARMOROINTI-WORKSHOP

MARMOROINTI-WORKSHOP

27.2.2019 klo 18-20.30

LOPPUUNMYYTY

Marmorointityöpajassa pääset kokeilemaan jännittävää kuviointimenetelmää, jota kutsutaan marmoroinniksi tai ebru-taiteeksi. Taidetyöpajassa luodaan väreillä veteen marmorin pintaa muistuttava kuvio, joka sitten imeytetään paperiin. Helppoa ja hauskaa! Ebru-taide on turkkilainen menetelmä, joka on syntynyt Keski-Aasiassa 500-700-luvuilla. Kurssin hintaan sisältyvät värit, välineet ja paperi. Voit myös tuoda mukanasi oman keraamisen tai puisen esineen/kappaleen, jos haluat tehdä marmoroinnin siihen. Tule löytämään oma luovuutesi!

Kurssin vetää marmoroinnin ammattilainen, Anna Kervinen. Hän on opiskellut tekniikkaa Pietarissa ja Suomessa useita vuosia.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen työpajaan tapahtuu sähköpostitse Anna Kerviselle osoitteeseen ansunn(at)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä. Työpajan hinta on 30 euroa, ja siihen sisältyy kaikki kurssilla tarvittava materiaali (värit, astiat, paperi).

5-12-vuotias lapsi pääsee maksavan aikuisen mukana työpajaan veloituksetta (Alaikäraja osallistumiselle 5 vuotta).

//Työpaja on loppuunvarattu, peruutuspaikkoja voit tiedustella em. sähköpostiosoitteesta.

HUOM! Työpajan tuiskeessa voi syntyä sotkua, joten valitsethan vaatetuksesi sen mukaisesti. Suosittelemme osallistujia tuomaan mukana oman esiliinan.

Osoite: Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki

WORKSHOP-LAHJAKORTTI

WORKSHOP-LAHJAKORTTI

Ilahduta ystävää Napa Schoolin työpaja-lahjakortilla!

  • Joululahjakortin voit ostaa perjantaihin 21.12 klo 15:00 mennessä meilaamalla info(at)napa-agency.fi
  • Saat paluuviestillä laskun, sekä lahjakortin pdf:nä, jonka voit lähettää ystävälle sähköpostitse tai tulostaa lahjakuoreen
  • Hinta: 40,00€ (sis. alv 24 %)
  • Kortti on voimassa kesäkuun 2019 loppuun saakka

Lahjakortti on yhden työpajakerran arvoinen ja se on voimassa kaikille kevään Napa Schoolin ryhmäworkshopeille (Hand in the Kitchen, Varjo-paja, korttipaja tai Napa School x Maininki & Ystävät kässäkerhopajaan).

KÄSI KEITTIÖSSÄ -WORKSHOP

KÄSI KEITTIÖSSÄ -WORKSHOP

Käsi Keittiössä – työpaja on hauska, jännittävä, yhteisöllinen ja miimistä teatteria hyödyntävä ruoanlaitto-esitys, jossa kaikki osallistujat pääsevät kokkaamaan, nauramaan ja auttamaan toisiaan! Ja lopuksi SYÖMÄÄN!

Workshopin vetäjänä valloittava Käsi!

Katso kuvia Käsi keittiössä Tiramisu-workshopista täältä.

Työpaja yrityksellesi? Kysy tarjousta ja lisätietoja: info@napa-agency.fi

VARJO -WORKSHOP

VARJO -WORKSHOP

Valon mestari Terhi Ekebomin varjo-työpajassa tehdään mielikuvitusmatka öisestä varjoseikkailusta alkuun. Tästä inspiroituneina leikataan kartongista varjokuvia ja heijastetaan seinälle. Kesto 1-2h (riippuen tilaisuudesta). Työpaja soveltuu kaikille, joilla pysyy paperin leikkausvälineet kädessä. Sopii myös aloittelijoille!

Lisätietoa tulossa pian.

Työpaja yrityksellesi? Kysy tarjousta ja lisätietoja: info@napa-agency.fi

VÄRITYSKUVA -TYÖPAJAPISTE

VÄRITYSKUVA -TYÖPAJAPISTE

Napa School -värityspiste, johon kuuluu 13kpl eläin- ja otusaiheisia A4-kokoisia värityskuvia Napa Agencyn huippukuvittajilta!

Värityspiste on itseohjautuva ja sopii kaikenikäisille.

Värityspiste yritykselle tai tapahtumaan? Kysy tarjousta ja lisätietoja: info@napa-agency.fi