Napa School

UUTTA TULOSSA VUONNA 2020!

HEI! Meillä on uutisia: Napa School palaa tammikuussa aivan uusin tuulahduksin, kun työpajarosterimme saavutettavuus kokee massiivisen kasvupyrähdyksen! Valloittavien, luovien ja lämminhenkisten taidetyöpajojemme tarina saa siis jatkoa!

Tulemme tarjoamaan myös aivan uusia, jännittäviä työpajamahdollisuuksia vuonna 2020, ja keksimään varmasti myös kaikenlaista muuta kivaa. Sitä ennen on kuitenkin aika rauhoittua joulun viettoon ja keskittyä lepäämiseen ja läheisten seurasta nauttimiseen.

Haluamme lämpimästi kiittää workshoppailijoita, työpajan vetäjiä ja yhteistyötahoja mahtavasta kuluneesta vuodesta! Nähdään taas!

Pysy Napa Schoolista ajan tasalla! Saat feediisi postaukset viimeaikaisimmista kuulumisistamme seuraamalla meitä Instagramissa!

Pst! Olemme jälleen päivittäneet kuvasaldoamme, joten nappaa vaikkapa kuuma kuppi glögiä ja sukella menneen vuoden työpajojen tunnelmiin Napan Flicrissä.

GRAFFITI WORKSHOP

GRAFFITI WORKSHOP

Letterigraffitia maalitusseilla!
Torstaina 14.11.2019
Klo 12:00-15:00

Tässä graffitityöpajassa keskitytään lettereihin eli kirjaingraffitiin joita tehdään maalitussein canvaspohjille. Työvaiheet maalitusseilla ovat yllättävän samankaltaisia kuin spraymaalilla. Tule ottamaan haltuun linjat, fillit ja blinkit runsaan kurssimateriaalin inspiroimana! Työpajaa varten et tarvitse aiempaa kokemusta graffiteista. Työpaja on suunnattu yli 18-vuotiaille.

Työpajan vetäjä Antti on tutustunut graffitiin 90-luvun alussa. Hän on omistautunut graffitikulttuurille lukuisten erilaisten projektien parissa. Työpajan hinta on 30 euroa ja se sisältää kaikki työpajan aikana tarvittavat materiaalit, työvälineet sekä kahvia ja teetä.

Ilmoittautuminen: antti.kalakivi(at)gmail.com Ilmoittautuminen on sitova, työpajaan mahtuu noin 10 osallistujaa. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen.

Työpaja järjestetään osoitteessa: Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki

GRAPHIC PLAY WORKSHOP

GRAPHIC PLAY WORKSHOP

Torstaina 17.10.2019
Klo 18:00-20:00

Tule kokeellisen kuvittamisen työpajaan, jossa tuotetaan graafista jälkeä ja kokeillaan luovasti jäljentuottamisen eri metodeja A4-paperin ja akryylin/musteen avulla!

Graphic Play työpajassa osallistuja pääsee kokeilemaan heittäytymistä turvallisessa ympäristössä ja luo A4:sta välineitä, joilla tuotetaan uudenlaista abstraktia mustavalkoista jälkeä. Tekeminen on parhaimmillaan meditatiivista ja rauhoittavaa tai innostavaa ja energisoivaa.

Ohjaajana toimii Kukka-Maria Kiuru, joka auttaa osallistujia löytämään erilaisia tapoja luoda jälkeä, käyttämään paperia luovasti ja esittelee erilaisia tekniikoita. Työpajaan osallistuakseen ei tarvitse osata mitään erityistä eikä olla taustaa luovasta työskentelystä.

Huomioithan sopivan vaatetuksen. Saatavilla myös muutamia suojaessuja.

Työpajan hinta on 20 euroa ja se sisältää kaikki työpajan aikana tarvittavat materiaalit, työvälineet sekä kahvia ja teetä.

Ilmoittautuminen: kukka[at]kukkamariakiuru.com
Ilmoittautuminen on sitova, työpajaan mahtuu 10 osallistujaa. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen.

Työpaja järjestetään osoitteessa: Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki

Lisätietoa täältä.

PAPERIVALAISIN -WORKSHOP

PAPERIVALAISIN -WORKSHOP

25.9.2019 17:30 – 20:30

Tervetuloa askartelemaan upea designvalaisin kotiin tai konttoriin!

Kuvataiteilija ja tee-se-itse entusiasti Jouko Korkeasaaren luotsaamassa työpajassa valmistetaan käden käänteessä värikäs paperivalaisin pääasiassa kahvinsuodatinpusseja käyttäen.

Aiempaa osaamista ei tarvita, joten kurssi sopii kaikille, joilla pysyy sakset ja liimapyssy kädessä. Helppoa kuin heinänteko! Valaisin-ideaa voi soveltaa kätevästi myös juhlakoristeiden valmistuksessa tai mikäpä olisikaan ihanampaa kuin itsetehty valaisin lahjaksi tulevaa joulua ajatellen.

Työpajan kesto on 3 tuntia.

Ilmoittautuminen suoraan Joukolle: jkorkeasaari47@gmail.com
Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja rajoitetusti.

Työpajan hinta on 35 euroa ja se sisältää kaikki työpajan aikana tarvittavat materiaalit, työvälineet sekä kahvia ja teetä.

Työpaja järjestetään osoitteessa: Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki

MAKRAMEETOTEEMI -WORKSHOP

MAKRAMEETOTEEMI -WORKSHOP

28.8.2019 17:30 – 20:00

Tule valmistamaan ihka oma maaginen makrameetoteemisi Ilonninnin opastuksella!

Makrameetoteemin valmistuksessa käytetään makrameesolmuja ja toteemin materiaalit ovat enimmäkseen kierrätettyjä. Saat valita osat ja värit itse, joten toteemista tulee juri omanlaisesi. Kurssilla saat käyttää luovuuttasi ja opit muutamia makrameesolmuja. Toteemin valmistus on tosi hauskaa ja saat kotiinviemisiksi taatusti uniikin sisustuselementin!

Sisustaja Nina Myllymäki ja hänen yrityksensä Ilonninni valmistaa sisustuskäsitöitä ja pitää kursseja. Makrameetoteemi on Ninan suunnittelema ja kurssilla pääset valmistamaan toteemin hänen ohjauksessaan.

Kurssin kesto on 2-3 tuntia.

Osta paikkasi työpajaan verkkokaupasta!

Työpajan hinta on 40 euroa, ja se sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, sekä kahvia ja teetä.

Työpaja järjestetään osoitteessa: Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki

Lisätietoja työpajasta saat osoitteesta ilonninni@gmail.com

SIVELLINTEKSTAUKSEN ALKEET

SIVELLINTEKSTAUKSEN ALKEET

5.6.2019 klo 17.30-19.30

LOPPUUNMYYTY

Sivellintekstauksen alkeet!

Napa School yhdistää voimansa ihanan Script Creativen kanssa ja yhdessä tarjoamme sivellintekstauksen eli huippusuositun ‘brush letteringin’ työpajan. Tässä workshopissa pääsee takuuvarmasti päästämään luovuuden valloilleen!  Sivellintekstaus on hauskaa tekemistä, joka innostaa samalla kun se rauhoittaa. Tyyli sopii erinomaisesti esimerkiksi onnittelukortteihin, juhlakoristeisiin, bujoiluun ja kodin sisustustauluihin.

Aikaisempaa osaamista tekstauksesta ei tarvita, sillä workshopissa aloitetaan alkeista ja opetellaan sivellintussin käyttöä kynänveto kerrallaan. Pääset tutustumaan sivellintekstauksen saloihin, ja harjoittelemaan oman käsialan luomista käyttäen apunasi Script Creativen luomia harjoituksia ja esimerkkejä. Tunnin lopussa pääset suunnittelemaan oman teoksesi, jonka saat mukaan kotiinvietäväksi.

Tunnilla käytetään mm. Tombow, Ecoline ja Pentel Aquash -sivellintusseja. Pääset myös kokeilemaan miten pensselillä tekstataan, ja miten kirjoitus liukuvärjätään.

Työpaja järjestetään osoitteessa Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki.

LAHJARASIA ÄIDILLE -TYÖPAJA

LAHJARASIA ÄIDILLE -TYÖPAJA

Lahjarasia äidille!

9.5.2019 klo 18.00-20.00

Pursimiehenkatu 13 A3, 00150 Helsinki

Tee suloinen eläinhahmorasia tai suunnittele oma persoonallinen pakettisi!

Rasia on oiva äitienpäivälahja äidille, mummolle tai vaikkapa vaimolle.

Kati Vuorennon ohjaamassa riemukkaassa työpajassa voit joko suunnitella oman upean lahjarasian tai leikata söpön eläinrasian valmiista pohjasta. Työpaja sopii sekä aikuisille rentouttavaan askarteluhetkeen että aikuinen-lapsi-työpareille hauskana yhteisenä tekemisenä.

Luvassa myös käytännöllisiä vinkkejä kevään juhlien paketointipulmiin!

Ilmoittautuminen & lisätiedot:

Osta paikkasi työpajaan verkkokaupasta! Työpajan hinta on 30 euroa, ja se sisältää kaikki tarvittavat materiaalit. 0-12-vuotias lapsi pääsee maksavan aikuisen mukana työpajaan veloituksetta. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on tarjolla rajoitetusti.

Työpaja järjestetään osoitteessa Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki

Huom! Työpaja sisältää mm. saksilla leikkaamista, mikä kannattaa pitää mielessä pienimpien osallistujien kohdalla. Lisätietoja työpajasta saat osoitteesta info@kativuorento.fi

 

KÄSI KEITTIÖSSÄ -PÄÄSIÄISTYÖPAJA

KÄSI KEITTIÖSSÄ -PÄÄSIÄISTYÖPAJA

Sisältää myös taian (1 kpl) ja Käsi Keittiössä-reseptikirjan kotiinviemisiksi!

27.3.2019 klo 18-19.30

Käsi Keittiössä – työpaja on jännittävä, yhteisöllinen, miimiikan ja taikuuden keinoja hyödyntävä ruoanlaitto-esitys, jossa kaikki osallistujat pääsevät kokkaamaan, nauramaan ja auttamaan toisiaan! Ja jos kaikki käy hyvin, lopuksi …SYÖMÄÄN!

Työpajassa valmistetaan ja taiotaan KÄDEN hellässä ohjauksessa ruokalaji, tällä kertaa pääsiäiseen liittyvä. Valmistettava ruokalaji selviää osallistujille pikkuhiljaa esityksen aikana KÄDEN antamien sanattomien vihjeiden, käsimerkkien ja raaka-aineiden avulla.

Tule siis, näe, tee ja syö!

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen työpajaan tapahtuu sähköpostitse Kati Rapialle osoitteeseen kati.rapia(at)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä.

Työpajan hinta on 30 euroa, ja siihen sisältyy kaikki kurssilla tarvittava materiaali.

0-12-vuotias lapsi pääsee maksavan aikuisen mukana työpajaan veloituksetta.

HUOM! Jos tarvitset lisätietoa työpajassa käytettävän reseptin ainesosista esimerkiksi allergian tai erikoisruokavalion takia, voit kysyä tarkempia tietoja em. sähköpostiosoitteesta.

Mikä ihmeen KÄSI?

Käsi-hahmo syntyi, kun kuvittaja ja taiteilija Kati Rapia kokosi lähipiirinsä lempireseptit sarjakuvamuotoiseksi keittokirjaksi. Kirjassa Käsi-hahmo opastaa lukijaansa ja ”on ihan käsi” meidän kaikkien puolesta. Mokailu sallittu! Katso kuvia edellisestä Käsi keittiössä Tiramisu-workshopista täältä.

MARMOROINTI -WORKSHOP

MARMOROINTI -WORKSHOP

27.2.2019 klo 18-20.30

LOPPUUNMYYTY

Marmorointityöpajassa pääset kokeilemaan jännittävää kuviointimenetelmää, jota kutsutaan marmoroinniksi tai ebru-taiteeksi. Taidetyöpajassa luodaan väreillä veteen marmorin pintaa muistuttava kuvio, joka sitten imeytetään paperiin. Helppoa ja hauskaa! Ebru-taide on turkkilainen menetelmä, joka on syntynyt Keski-Aasiassa 500-700-luvuilla. Kurssin hintaan sisältyvät värit, välineet ja paperi. Voit myös tuoda mukanasi oman keraamisen tai puisen esineen/kappaleen, jos haluat tehdä marmoroinnin siihen. Tule löytämään oma luovuutesi!

Kurssin vetää marmoroinnin ammattilainen, Anna Kervinen. Hän on opiskellut tekniikkaa Pietarissa ja Suomessa useita vuosia.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen työpajaan tapahtuu sähköpostitse Anna Kerviselle osoitteeseen ansunn(at)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä. Työpajan hinta on 30 euroa, ja siihen sisältyy kaikki kurssilla tarvittava materiaali (värit, astiat, paperi).

5-12-vuotias lapsi pääsee maksavan aikuisen mukana työpajaan veloituksetta (Alaikäraja osallistumiselle 5 vuotta).

//Työpaja on loppuunvarattu, peruutuspaikkoja voit tiedustella em. sähköpostiosoitteesta.

HUOM! Työpajan tuiskeessa voi syntyä sotkua, joten valitsethan vaatetuksesi sen mukaisesti. Suosittelemme osallistujia tuomaan mukana oman esiliinan.

Osoite: Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki

VARJO -WORKSHOP

VARJO -WORKSHOP

Valon mestari Terhi Ekebomin varjo-työpajassa tehdään mielikuvitusmatka öisestä varjoseikkailusta alkuun. Tästä inspiroituneina leikataan kartongista varjokuvia ja heijastetaan seinälle. Kesto 1-2h (riippuen tilaisuudesta). Työpaja soveltuu kaikille, joilla pysyy paperin leikkausvälineet kädessä. Sopii myös aloittelijoille!

Lisätietoa tulossa pian.

Työpaja yrityksellesi? Kysy tarjousta ja lisätietoja: info@napa-agency.fi

VÄRITYSKUVA -TYÖPAJAPISTE

VÄRITYSKUVA -TYÖPAJAPISTE

Napa School -värityspiste, johon kuuluu 13kpl eläin- ja otusaiheisia A4-kokoisia värityskuvia Napa Agencyn huippukuvittajilta!

Värityspiste on itseohjautuva ja sopii kaikenikäisille.

Värityspiste yritykselle tai tapahtumaan? Kysy tarjousta ja lisätietoja: info@napa-agency.fi