Tilaus

tilausprosessi-banner

Näin tilaat kuvituksen:

1. Tilaukset voit tehdä ottammalla yhteyttä: info(at)napa-agency.fi, +358 40701 4093 tai omalle yhteyshenkilöllesi. Voit myös soittaa tai käyttää valmista yhteydenottolomaketta tämän sivun vasemmassa laidassa. Otamme myös mieluusti vastaan palautetta!

2. Valmistauduthan vastaamaan seuraaviin kysymyksiin, mahdollisimman tarkasti: Kuinka monta kuvaa tarvitaan ja milloin pitäisi olla valmista? Missä kaikkialla kuvia julkaistaan? Onko toivottu tyyli tai jopa kuvittaja tiedossa? Onko työlle jotain erityisvaatimuksia kuten: kuvien tulee olla vektoroituja / kuvat pitää toimittaa layereilleen eroteltuna / kuvia pitää pystyä käyttämään hyvin isossa koossa? Me autamme luonnollisesti kaikissa vaiheissa, myös kuvittajavalinnoissa, mutta näitä asioita on hyvä miettiä etukäteen.

3. Sisältääkö toimeksiantosi muutakin kuin pelkkää kuvitusta? Esimerkiksi graafista suunnittelua, animointia tai sarjakuvantekoa? Kysy rohkeasti lisää! Ammattimaisesta porukastamme löytyy monenlaista osaamista. Tulemme myös mielellään paikanpäälle kuulemaan tarkemman briiffauksen, mikäli tarpeen. Meiltä löytyy lisäksi omaa työtäsi ja myyntiäsi helpottavia työkaluja – kysy rohkeasti lisää!

4. Me neuvottelemme aikataulun ja hinnan kuvittajan kanssa puolestasi. Hintaan vaikuttaa työmäärän lisäksi esimerkiksi työn kiireellisyys, erityisvaatimukset ja kuvien julkaisuoikeuksien laajuus. Kun hintaneuvottelut on käyty, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen tai toimeksiantosopimuksen, vähän työn laajuudesta riippuen. Voit aina luottaa että sopimusneuvottelut sujuvat kanssamme ammattimaisesti.

5. Tästä eteenpäin yhteistyösi kuvittajan kanssa voi alkaa! Kuvitustemme hintaan kuuluu aina vähintään yksi luonnoskierros, jotta lopputulos on varmasti halutunlainen. Muistathan, että mikäli kuvituksia on kommentoimassa laajempi porukka, odotamme että oma yhteyshenkilönne kokoaa kaikkien kommentit ja toimittaa ne kerralla kuvittajalle. Näin vältymme turhalta työtä ja mahdollisilta lisäkustannuksilta.

6. Ongelmia / kysymyksiä matkanvarrella? Ota heti yhteyttä! Autamme mielellämme. Työn päätyttyä lähetämme laskun, joten kerrothan laskutustietosi yhteyshenkilöllesi. Ja hei, muista että rakastamme palautetta!