NAPA AGENCY HELSINKI DESIGN WEEKILLÄ: PORTFOLIOTARINAT 14.-15.9.2023

Napa Agency palaa Helsinki Design Weekille! Tänä vuonna järjestämme kaksipäiväisen tapahtuman ammattikuvittajille, nimellä Portfoliotarinat: Hahmotyöpaja ja Portfoliokatselmus ammattikuvittajille.

Olipa kerran -hahmotyöpaja ©Jenni Saarenkylä

Olipa kerran -hahmotyöpaja © Jenni Saarenkylä

Punavuorelainen luova toimisto ja kuvituksen asiantuntijapalvelu Napa Arts & Licensing Agency järjestää yhteistyössä Bournemouthin taideyliopistossa opettavan kuvittaja Jenni Saarenkylän kanssa ammattilaiskuvittajille suunnatun työpajan ja portfolio- & brändikatselmuksen teemalla “Once upon a time”.

Kaksipäiväinen tapahtuma sisältää Napa Agencyn palveluista jo tutuksi käyneen portfoliokatselmuksen, nyt ensimmäistä kertaa erityisellä teemalla: kuvittajatarinoiden kerrontaan keskittyen. Toisena päivänä kuvittajat osallistuvat Jenni Saarenkylän ohjaamaan ”Olipa kerran olento” -työpajaan, jossa he saavat käytännön kokemusta hahmosuunnittelusta.

Tapahtuma päättyy after work -tunnelmiin, jossa osallistujat voivat tutustua toisiinsa ja tavata Napa Agencyn tähtikuvittajia ja agentteja.

Portfolio Review 14.5.2023 at Napa Office

MITÄ:
Portfoliotarinat: Hahmotyöpaja ja Portfoliokatselmus ammattikuvittajille

MISSÄ:
Osoite: Napa Agency, Pursimiehenkatu 13 A 3, 00150 Helsinki

MILLOIN:
Torstai 14.9. klo 9:00-17:00 (Portfolio Review)
Perjantai 15.9. klo 12:00 – 18:00 (Hahmotyöpaja ja After Work-tapahtuma)

Portfolio Review torstaina 14.9. alkaa klo 9 aamulla. Jokaiselle osallistujalle on varattu 50 minuutin aika, alkaen aina tasatunnein. Työpaja perjantaina 15.9. alkaa klo 12, ja päättyy klo 15. After work osallistujille järjestetään klo 16-18.

ILMOITTAUDU MUKAAN: Täytä tämä hakemuslomake, sunnuntaihin 20.8.2023 mennessä. Mukaan valituille ilmoitetaan perjantaihin 25.8.2023 mennessä. Tapahtuma on osallistujille maksuton ja sitä tukee Kuvittajat ry.

Napa Arts & Licensing Agency on kuvituksen asiantuntija ja välityspalvelu, joka on jo 16 vuoden ajan yhdistänyt parhaat luovan työn tekijät ja ostajat. Osa sen toimintaa on jo pitkään ollut luovan työn tekijöiden ja yrittäjien mentorointi ja sparraus.

Jenni Saarenkylä on palkittu, monialainen Bournemouthissa asuva kuvittaja, joka yksi Napa Agencyn tähtikuvittajista. Jenni valmistui kuvittajaksi 2009 ja taiteiden maisteriksi 2018 Arts University Bournemouthista, jossa hän nykyisin myös opettaa kuvitusta.

*******

Olemme osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa. Vuonna 2005 perustettu Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali. Vuosittain syyskuussa järjestettävällä monialaisella festivaalilla näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueet, muun muassa muoti, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri. Festivaalipäivämäärät ovat 8.–17.9.2023. Helsinki Design Weekiä tuottaa Luovi Productions.

Napa School