NENÄ X NAPA – Nenäpäivä 2023 piirroshahmo Ville Saloselta

Kukas tämä söpöläinen on? No sehän on Nenäpäivän NENÄ! Nenäpäivän kampanjaa vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvalliseen elämään, ja nyt tämä on tärkeämpää kuin koskaan. Napa Agency on tehnyt yhteistyötä Nenäpäivän kanssa jo vuodesta 2017. Olemme jälleen enemmän kuin innoissamme siitä että saamme olla osana tätä mahtavaa kumppaniverkostoa. Tänäkin vuonna meillä on kunnia osallistua hyväntekeväisyyskampanjaan lahjoittamalla Nenäpäivälle kuvitetun hahmon a.k.a. NENÄN!

Kun Nenätoimisto otti yhteyttä Napa Agencyyn ja pyysi toteuttamaan helposti lähestyttävän hahmon sympaattisella luonteella hyväntekeväisyyskampanjan tehostamiseksi – tiesimme juuri oikean kuvittajan tällaiseen toimeksiantoon! Yksi Napan tuoreimmista kuvittajakiinnityksistä, Ville Salonen oli täydellinen tekijä tähän työhön! Tavoiteena oli luoda tyylikäs, tunteitaan ilmaiseva ja eloisa hahmo. Ville onnistui toimeksiannossa täydellisesti – uusi hahmo näyttää aivan mahtavalta!
”Halusin hahmosta helposti tunnistettavan, leikkisän ja toiveikkuutta herättävän. Tuntui myös tärkeältä työstää monta hahmoa kuvaamaan yhteisön voimaa.” sanoo Ville – ja mielestämme hän teki loistavaa työtä! Vieritä alas nähdäksesi kaikki Nenäpäivä-hahmon eri versiot (menossa mukana mysö Käärijä-Nenä!) ja kurkista samalla myös Villen kuvitusprosessiin.

hyväntekeväisyyskampanja on käynnistetty ja se huipentuu perjantaina 10.11.2023 neljän tunnin suoraan lähetykseen klo 19:00 @yle TV2:ssa ja Yle Areenassa. Tule mukaan lahjoittamalla kampanjaan <3 lisätietoja osoitteessa nenapaiva.fi.

Uncategorized @fi