Napa Agency

Napa Office ok

Info

Moi! Olemme Suomen ensimmäinen ja persoonallisin kuvituksia välittävä agentuuri, ja listoiltamme löytyy 17 suomalaista ammattilaiskuvittajaa. Olemme tunnettuja erityisesti vahvoista kuvitustyyleistämme.

Agentuurina toimimme siltana ja apukätenä kuvituksia ostavien ja niitä tekevien välillä. Autamme neuvomalla eri tilanteissa ja pitämällä sopimukset reiluina molemmille osapuolille. Tarjoamme projektinhallintaa ja konsultointia, ja autamme mielelämme juuri oikean kuvittajan ja projektin kohtaamisessa!

Perustuotteemme on tilauksesta, tilaajan toiveiden mukaan piirretty kuva. Kuvittajiemme persoonalliset tyylit ulottuvat akvarellista mustepiirustukseen, sekä vektorigrafiikasta digitaalisen maalaukseen. Kuvittajat työskentelevät joustavasti niin mainoskampanjoiden, yritysviestinnän, infografiikan, lehtikuvitusten, kuin vaikkapa pakkaus- ja tekstiilisuunnittelun parissa.

NAPA on myös paljon muuta! Se on kuvittajille ja taiteilijoille – myös agentuurin ulkopuolisille – työtä ja lisäkoulutusta tarjoava Napa School, lahjakkaiden kuvittajiemme julisteita ja muita painotuotteita myyvä Napa Printstore, lisensoitavissa olevia valmiita kuvamallistoja myyvä Napa Licensing (Pyydä tunnukset sivulle info(at)napa-agency.fi) tai sähköisiin julkaisualustoihin eloa tuovien liikkuvien kuvien Napa Motion.

Asiakkaitamme

Vuonna 2017 10 vuotta täyttävän agentuurimme historiaan kuuluu monta onnistunutta asiakastyötä. Tässä muutamia esimerkkejä piirretyn kuvan onnistuneesta käytöstä: Ruisrock Festival, Posti, Pirkka, Helsingin kaupunki, Mothership of Work, Suomen Kuvalehti.

Asiakkaitamme ovat vuosien varrella olleet muun muassa:

Yleisradio, Veikkaus, Suomen Kuvalehti, Ruisrock, New York Times, Luonnonsuojeluliitto, Suomen Kulttuurirahasto, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto, Posti, Suomen Journalistiliitto, Condé Nast – sekä toimistoista Hasan & Partners, Sanoma Media, Marker Creative, SEK, Otavamedia OMA, 358, Dog Design.

Taustamme

Agentuurin taustalta löytyy NAPA-sarjakuva-antologia, jonka Jussi Karjalainen ja Jenni Rope perustivat vuonna 1997, sekä vuodesta 2000 toiminut kirjakustantamo Napa Books. Vuonna 2015 perustetun Napa Agencyn edeltäjä oli Suomen ensimmäinen kuvitusagentuuri Napa Illustrations (2007-2015). Molemmat yritykset on perustanut ex-galleristi, kulttuurituottaja & FM Marjo Oliva – kuvittajien pyynnöstä!

Kuvittajaksi Napaan?

Onko tyylisi hioutunut vuosien saatossa timanttiseksi, tai oletko uusi tähti kuvituskentällä ja tarjoat ennennäkemätöntä kuvitustyyliä? Lähetä meille (info(a)napa-agency.fi) linkki sähköiseen portfolioosi tai omille www-sivuillesi – käymme työnäytteitä läpi aina kun rosterimme kaipaa täydennystä!

Napa & Friends

Napa Books, LinnuntieLilithB-galleria, Muototalo Bravoo, Designtutkimus Helsinki, Printmotor  & AGMA.

Napa Agency on mukana vuoden 2017 Nenäpäivä-kampanjassa! Napan ja Nenäpäivä-säätiön yhteistyön tuloksena syntyi Kati Närhen kuvittama uusi veikeä Nenähahmo. Lue lisää uudesta Nenästä täällä.

Lisäksi Napa on mukana tukemassa naisten ja tyttöjen oikeuksien toteutumista yhdessä Suomen UN Womenin kanssa. Napan kuvittajat ovat antaneet töitään hyväntekeväisyyskäyttöön Suomen UN Womenin eettisten lahjojen kuvituksiksi. Lahjat löydät verkkokaupasta.