Napa Agency

Napa Office ok

Info

Moi! Olemme Suomen ensimmäinen ja persoonallisin kuvituksia välittävä agentuuri, ja listoiltamme löytyy 22 suomalaista ammattilaiskuvittajaa ja kuvitusbrändiä. Olemme tunnettuja erityisesti vahvoista kuvitustyyleistämme.

Agentuurina toimimme siltana ja apukätenä kuvituksia ostavien ja niitä tekevien välillä. Autamme neuvomalla eri tilanteissa ja pitämällä sopimukset reiluina molemmille osapuolille. Työmme osana tarjoamme projektinhallintaa ja konsultointia, ja autamme mielelämme juuri oikean kuvittajan ja projektin kohtaamisessa! Meillä on oma alihankkijaverkosto – mikäli kaipaat koordinointia ja laajempaa projektinhallintaa, kerrothan tämän tarjouspyynnön yhteydessä.

Osaamisemme ytimestä löytyy ammattikuvittajan tekemä kuvitus, sekä sitä ympäröivä sujuvaksi hiottu palveluprosessi. Kuvittajiemme persoonalliset tyylit ulottuvat akvarellista mustepiirustukseen, sekä vektorigrafiikasta digitaalisen maalaukseen. Kuvittajat työskentelevät joustavasti niin mainoskampanjoiden, yritysviestinnän, seinämaalausten, infografiikan, strategiakuvitusten, lehtikuvitusten, kuin vaikkapa pakkaus- ja kuosisuunnittelun parissa.

NAPA on myös paljon muuta! Se on kuvittajille ja taiteilijoille – myös agentuurin ulkopuolisille – työtä ja lisäkoulutusta tarjoava Napa School, lahjakkaiden kuvittajiemme julisteita ja muita painotuotteita myyvä Napa Printstore, kuoseja ja kuvia lisensoiva Napa Licensing (Pyydä tunnukset sivulle valmiisiin mallistoihin meilaamalla info(at)napa-agency.fi) tai sähköisiin julkaisualustoihin eloa tuovien liikkuvien kuvien Napa Motion. Napan julkisen taiteen / muraalien näytetyöt löydät täältä.

Asiakkaitamme

Yli 10 vuotisen agentuurimme historiaan kuuluu monta onnistunutta asiakastyötä. Tässä muutamia esimerkkejä piirretyn kuvan onnistuneesta käytöstä: Ruisrock Festival, Posti, Stockmann, Helsingin kaupunki, Clarion Hotel, Ateneum, Suomen Kuvalehti. Asiakkaitamme ovat vuosien varrella olleet muun muassa:

Honor Finland, Finlayson, Sinebrychoff, YIT Oyj, Koneen Säätiö, Yleisradio, Veikkaus, Opetushallitus, New York Times, Luonnonsuojeluliitto, Suomen Kulttuurirahasto, Helsingin kaupunki, Posti, Suomen Journalistiliitto, Condé Nast – sekä toimistoista Sanoma Creative, Hasan & Partners, Miltton Creative, SEK, TBWA, 358, Dog Design, Sherpa ja McCann.

Taustamme

Agentuurin taustalta löytyy 2000-2020 toiminut taidekirjakustantamo Napa Books. Vuonna 2015 perustetun Napa Agencyn edeltäjä oli Suomen ensimmäinen kuvitusagentuuri Napa Illustrations (2007-2015). Molemmat yritykset on perustanut ex-galleristi, kulttuurituottaja & FM Marjo Oliva – kuvittajien pyynnöstä!

Kuvittajaksi Napaan?

Onko tyylisi hioutunut vuosien saatossa timanttiseksi, tai oletko uusi tähti kuvituskentällä ja tarjoat ennennäkemätöntä kuvitustyyliä? Lähetä meille (info(a)napa-agency.fi) linkki sähköiseen portfolioosi tai omille www-sivuillesi. Emme valitettavasti ehdi vastaamaan kaikille hakijoille henkilökohtaisesti, mutta olemme kiitollisia kaikista yhteydenotoista ja käymme meille lähetettyjä työnäytteitä läpi aina kun rosterimme kaipaa täydennystä!

Etsitkö harjoittelupaikkaa?

Tarjoamme sinulle mielekkään ja sopivan haasteellisen harjoitteluympäristön, jossa pääset työskentelemään kuvitusagentuurin tuotannollisissa tehtävissä, sekä kiinnostavissa hankkeissamme. Huomaathan, että kuvitusagentuuriin ei pääse harjoittelemaan itse kuvittamista. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info(at)napa-agency.fi. Huom! Harjoittelujakson vähimmäiskesto on 3 kuukautta.

Napa & Friends

Napa Books, LinnuntieLilithB-galleria, Muototalo Bravoo, Designtutkimus Helsinki, Printmotor  & AGMA ry.

Napa Agency on ollut mukana Nenäpäivä-kampanjassa vuodesta 2017 asti. Napan ja Nenäpäivä-säätiön yhteistyössä syntyi Kati Närhen kuvittama uusi veikeä Nenähahmo. Lue lisää uudesta Nenästä täällä.

Lisäksi Napa on mukana tukemassa naisten ja tyttöjen oikeuksien toteutumista yhdessä Suomen UN Womenin kanssa. Napan kuvittajat ovat antaneet töitään hyväntekeväisyyskäyttöön Suomen UN Womenin eettisten lahjojen kuvituksiksi. Lahjat löydät verkkokaupasta.