NAPA X YEPP – Sponsorihaku!

Etsimme sponsoreita, jotka ovat kiinnostuneita tukemaan yhteiskunnallisesti vaikuttavaa projektia nimeltä NAPA x YEPP!

Napa Agency on lanseerannut uuden maahanmuuttajanuorille kohdistetun luovan työpajasarjan, joka syntyi Napa Schoolin (Napa Agencyn työpaja & konsulttipalvelu) ja YEPP ry:n (Youth Educational Performance Program) yhteistyöstä. Hanke tarjoaa maahanmuuttajataustaisille nuorille mahdollisuuden osallistua luoviin työpajoihin, joissa he pääsevät ilmaisemaan itseään luovasti Napa Schoolin kokeneiden ohjaajien johdolla. Hankkeen tarkoituksena on tukea maahanmuuttajataustaisia lapsia ja nuoria integroitumaan paremmin suomalaiseen yhteiskuntaan.

Napa Schoolin ja YEPP ry:n yhteistyön aloituksen on mahdollistanut Avekin Creademo-avustus. Olemme saaneet myös jo mahtavaa tukea AFAESilta sekä Helsinki Urban Artilta ja työpajat ovat saaneet huikean positiivista palautetta sekä osallistuvilta nuorilta että heidän vanhemmiltaan. ❤️ Kaikki sponsoroinnin kautta saadut resurssit käytetään työpajojen parantamiseen ja hankkeen elinkaaren pidentämiseen, nuorten tarpeet ja toiveet etusijalla. Investoimalla tähän projektiin olet osana positiivista muutosta!

Miksi sinun pitäisi tukea meitä?

  • Nuorisovaikutus: Sponsoroinnillasi autat varmistamaan, että nämä nuoret saavat mahdollisuuden kehittää luovuuttaan ja vahvistaa heidän integroitumistaan suomalaiseen yhteiskuntaan.
  • Sosiaalinen vaikutus: Tukemalla tätä hanketta osallistut suoraan nuorten maahanmuuttajien ja pakolaisten hyvinvoinnin edistämiseen. Tämä on tärkeää koko suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnin ja tulevaisuuden kannalta.
  • Yrityksesi ja sen arvojen näkyvyys: Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden olla näkyvä osa työpajoissa, verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja markkinointimateriaaleissa. Olet näkyvä osa positiivista muutosta, jota kohti pyrimme, ja sinulla on mahdollisuus antaa arvojesi loistaa konkreettisten toimien kautta.

Katso kuvat ensimmäisestä työpajasta täältä Napan Flickrissä ja seuraa @napaschool Instagramissa nähdäksesi ja saadaksesi lisää tietoa! Kevään 2024 työpajojen painopiste on ollut lasten toiveiden mukaan graffitit.

Oletko kiinnostunut tukemaan yhteiskunnallisesti vaikuttavia työpajojamme maahanmuuttajanuorille? Ota yhteyttä tämän projektin alullepanijaan, Napa Agencyn perustajaan ja toimitusjohtajaan Marjo Olivaan (marjo(at)napa-agency.fi) niin keskustellaan mahdollisuuksista!

Uncategorized @fi