Yhteistyö kukoistaa jälleen – Oona Mäkelän Pepita-kuosi Samujille

Viime vuonna alkunsa saanut yhteistyö Napan kuvittaja ja kuosisuunnittelija Oona Mäkelän ja helsinkiläisen Samuji-brändin välillä kukoistaa jälleen! Kauden SS24 pirteän kesäiset kuosit ja Pepita-printillä koristellut vaatteet ovat Oonan ja Samujin pääsuunnittelijan Anne-Mari Pahkalan välillä jatkuneen upean yhteistyön tuotos. Oonan omalaatuinen kädenjälki näkyy kuosien muodoissa ja herättää niissä esiintyvät aalto- ja kukkamotiivit eloon. Oonan käsinmaalatut kuviot yhdistettynä juhannusilloista inspiroituneeseen värimaailmaan saa meidät unelmoimaan lämpimistä kesäilloista Suomen saaristossa.

Napa Agencyn perustaja ja agentti Marjo Oliva ja kuosisuunnittelija itse Oona Mäkelä kävivät ensimmäisinä katsomassa ja kokeilemassa Samujin kivijalkamyymälään Kruununhakaan juuri saapuneita Pepita -printillä varustettuja vaatteita ja ihastuivat kuvissa näkyvään pellavamekkoon.

Meidän Napan agenttien sydäntä todella lämmittää nähdä kuinka Samujin, pääsuunnittelija Anne-Mari Pahkalan ja Oonan välinen yhteistyö on kasvanut ja kukoistanut tämän vuoden varrella. “Match made in heaven” oli se miksi kutsuimme tätä komboa jo aiemmassa blogipostauksessa – ja sitä se todella on ollut! Yhteistyö on tuottanut kerta toisensa jälkeen kauniimpia kuoseja ja vaatteita, emme malta odottaa mitä tulevaisuus tuo mukanaan!

PS. Marjo debytoi mekon AGMAn järjestämässä Hei me välitetään! -tapahtumassa, jossa hän antoi eteenpäin Vuoden Välittäjä -tunnuksen sen voittajalle (lue lisää Marjon Vuoden Agentti 2022 -tunnustuksesta täältä!)

Tutustu Oonan taidokkaisiin kuvituksiin ja kuoseihin Oonan portfoliossa.
Pepita -kuosiin ja sillä varustettuihin vaatteisiin voit tutustua Samujin verkkosivuilla.

Uncategorized @fi