SPR:n rasisminvastainen viikko – Ville Salosen kuvitukset kannustavat antirasismiin

Suomen Punaisen Ristin rasisminvastainen viikko on lähtenyt käyntiin tällä viikolla ja kampanjan viestintämateriaalin tuovat yhteen Napan oman Ville Salosen kuvitukset! Rasisminvastainen viikko on vuosittainen kampanja, jonka aikana SPR antaa äänen rasismia kokeneille ja tuo esille rasismin moninaisuutta. Vuoden 2024 teema rasisminvastaiselle viikolle on rasismiin puuttuminen. Voit tutustua Suomen Punaisen Ristin rasisminvastaisen viikon kampanjaan täältä.

Villen kuvitusten selkeät linjat sekä kontrastiset värit herättävät katsojan huomion ja välittävät kampanjan viestin täydellisen sanattomasti. Kuvituksia on voinut nähdä mm. SPR:n sosiaalisessa mediassa sekä ulkomainoksissa.

”Kampanjan ilmeen kuvittaminen oli iso kunnia. Kävimme prosessin aikana kuvituselementtien toimivuuden ja yksityiskohdat tarkasti SPR:n kanssa läpi. Lopputulos on saanut erinomaisen vastaanoton ja yhteistyö SPR:n kanssa ollut erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa.” Kommentoi Ville yhteistyötä SPR:n kanssa.

Kampanjan viesti inhimillisyyden puolella olemisesta sekä rasisminvastaisuudesta resonoi koko Napa Agencyn kanssa. Meille on suuri kunnia osallistua kampanjan kuvittamiseen ja osoittaa näin tukemme sen tärkeälle viestille.

Testaa SPR:n Tunnista & toimi -navigaattorilla miten itse toimisit erilaisissa tilanteissa, joissa ihmiset kohtaavat rasismia. Navigaattoria käyttämällä saat myös tietoa sekä konkreettisia toimintaohjeita rasismiin puuttumisesta.

Uncategorized @fiVille SalonenVisuaalinen identiteetti