Helsinki viestii kuvituksin – Jukka Pylväs visualisoi kaupungin uuden johtamismallin

OHO! Vuonna 2017 Helsinki saa pormestarin! Käytännössä koko kaupunginjohto ja valtuusto menevät uusiksi, mutta mitä se oikeasti tarkoittaa on ehkä vaikeasti hahmotettavissa. Helsingin kaupunki päätti, että paras tapa viestiä pormestarimalliin siirtymisestä on tehdä se kuvituksin. Näin jokainen kaupunkilainen iästään, kulttuuritaustastaan ja asemastaan huolimatta ymmärtää mistä on kyse.

Jukka Pylväs Helsinki city Toimialat

Kuvittajaksi valittiin Napan taitava Jukka Pylväs, joka visualisoi uuden johtamismallin ja sen vaikutukset kaupunkiin hauskalla ja virkistävällä otteella. Jukka valikoitui tekijäksi, sillä hänellä on vahva ja selkeä kuvitustyyli. Hän on myös tehnyt paljon onnistunutta visuaalista viestintää erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Kuvituksissa Helsinki näyttäytyy viihtyisänä paikkakuntana, jossa palvelut ja luonto yhdistyvät viihtyisäksi ympäristöksi. Pääosassa ovat kaupungin tärkeimmät maamerkit, kaupungin asukkaat ja työntekijät. Ihmisten lisäksi kuvituksissa seikkailevat myös eläimet!

Jukka Pylväs Helsinki city Change

Ensimmäiset kuvitukset on julkaistu Helsingin henki -lehdessä, joka on kaupungin henkilöstölehti. Lisää Helsingin uudesta johtamismallista voi lukea lehden verkkoversiossa täällä: https://issuu.com/helsinginhenki/docs/helsingin_henki_3_2016

Jukka PylväsKuvittaja