Napa Agency 15 vuotta!

Ihan uskomatonta – meidän oma, Suomen ensimmäinen kuvitusagentuuri Napa Agency on saavuttanut iloisen teini-iän! Perjantaina 9.9.2022 toimistomme täyttyi iloisesta juhlaväestä koko päivän ajaksi, kun ovet pysyivät auki, saippuakuplakone pulppusi Pursimiehenkadulla, ja kakkua, baklavaa ja sponsoreidemme tarjoamia juomia piisasi 🙂

Napa Officen tiimi, eli Merkku, Marjo, Maria & Miia

Napa Tattoo Club, eli Napan oma siirtotatuointiarkki!

Napan perustaja ja agentti Marjo Oliva leikkaamassa synttärikakkua

Kaksi vuotta on eletty kekkereiden saralla hiljaiseloa, siksi olikin nyt ihan parasta repäistä paardien muodossa 15 vuoden olemassaolon kunniaksi! Kauas on tultu vuodesta 2007, kun Napa Agencyn agentti Marjo Oliva perusti Suomessa ennennäkemättömän, kuvittajien työtä välittävän agentuurin. Vuosien varrella agentuurista käsin on mentoroitu ja agentoitu yli 200 erilaista huippukuvittajaa, työllistetty tusinallista loistavia tuottajia eri projekteja ja hankkeita vetämään, sekä palveltu satoja erilaista asiakasyrityksiä ja -organisaatiota Suomessa ja kansainvälisesti.

Napa Officen Miia & Maria valmiina toivottamaan juhlavieraat tervetulleiksi

Alkuperäinen ikoninen kaksikko NAPA-universumin takana: Jenni Rope Napa Booksista & Napa Agencyn perustaja Marjo Oliva.

Pienen sponsoroimia akoholittomia juomia.

Agentuurin puikoissa on pysynyt the one and only – agentti, yrittäjä ja Napa Agencyn ideamoottori – Marjo Oliva. Tänä vuonna hänet on palkittu ansioistaan Vuoden Välittäjä -palkinnolla. Mikäli haluat astua agentin opastamalle memory lanelle ja kuulla kuvitusagentuurin perustamisesta, roolista ja merkityksestä, niin klikkaile blogipostaukseemme.

Fabu Piresin Napa School -työpaja

Fabu Piresin Napa School -työpaja

Fabu Piresin Napa School -työpaja

Tätä hienoa taipaletta kelpasi juhlistaa! Illan aikana esittelimme mm. upeaa kuvaslideshowta agentuurin 15-vuotisesta matkasta. Synttäripäivän muuhun ohjelmaan kuului myös rennompaa hengailua sekä taiteilija ja Napa School -työpajaohjaajan, Fabu Piresin, huikea kollaasi-workshop!

Pursimiehenkatu täynnä SAIPPUAKUPLIA!

Sponsorimme Fat Lizardin raikkaat oluet

Napa Tattoo Club -siirtotatskahiha valmisteilla.

Illan kruunasi Napa Tattoo Party, jonka aluksi Marjo Oliva piti hauskan puheenvuoron, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, Napan mahtavia kuvittajia ja Napa-officen tiimiläisiä kiitellen. Juhlissa julkistettiin myös Napan kuvittajien suunnittelemat Napa Tattoo Club -siirtotatuoinnit. Näillä siirtotauoinneilla synttärivieraat pääsivät koristelemaan itseään! Rohkeimmille vieraille oli lisäksi mahdollisuus arpoa itselleen aivan oikea tatuointikuva Napan ystävän, Impact Tattoon, “Sitä Saa Mitä Tulee” -purkkaalloautomaatista.

Illan juhlavieraat saapumassa

Juhlaväkeä

Kuoseja & postimerkkejä!

Päivän juomatarjoiluista vastasivat mahtavat sponsorimme Kåska, Fat Lizard ja Pien. Kiitos upeille sponsoreillemme, joka ikiselle juhlavieraalle ja tietenkin huippukuvittajillemme! Teitte päivästä erityisen, tätä emme unohda!

Sponsorimme Kåskan matala-alkoholisia drinkkejä

Puhe!!

Juhlat jatkuvat…

Katso juhlapäivän iloinen kuvakimara Flickr-kansiosta täältä.

Napa AgencyNapa juhlii