NAPA AGENCY hakee harjoittelijaa vuodelle 2024

Napa Arts & Licensing Agency on luovan työn välityspalvelu ja brändäyksen & lisensoinnin asiantuntija, jonka toiminnan keskiössä on piirretty kuva. Agentteina toimimme siltana ja apukätenä luovaa työtä ostavien ja sitä tekevien välillä. NAPA on myös Napa School, joka tarjoaa sisältöä ja taiteilijoiden luovaa panosta yrityksille ja yhteisöille. Napa School tarjoaa työpajoja, mutta myös konsultointia ja mentorointia.

(Animaatio & kuvitus: Nina Kinas)

Etsimme nyt harjoittelijaa toimimaan osana tiimiämme viestinnässä, luovan työn tilausten vastaanottamisessa sekä hoitamaan työtehtäviä Napa School -opetuspalvelun tuotannossa! Harjoittelija pääsee toteuttamaan monipuolisia tehtäviä tuotannon, viestinnän ja asiakaspalvelun parissa, tiimin tuella. Olet etsimämme tyyppi, jos haluat tutustua tarkemmin luovan työn agentin työnkuvaan sekä olemaan mukana tärkeässä hankkeessa. Olet oma-aloitteinen etkä kavahda asiakas- tai myyntityötä.

Tarjoamme mahtavan työtiimin tuen, ihanat työtilat Punavuoresta sekä neljän päivän monipuolisen työviikon, jossa sinulla ei varmasti tule tylsää! Harjoittelun kesto on mieluiten noin 6 kk alkaen helmi-maaliskuussa 2024. Tarkat päivämäärät ovat sovittavissa. Maksamme harjoittelusta palkkaa 1 500 € / kk. Jos saat opiskelupaikastasi harjoittelutukea, maksamme harjoittelutuen ja Napan Agencyn harjoittelijapalkan välisen erotuksen.

Mikäli yhteistyömme sujuu hyvin, on aina mahdollista että sille löytyy myös jatkoa harjoitteluajan jälkeen. Älä siis epäröi, vaan hae harjoittelijan paikkaa lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2024 mennessä! Emme valitettavasti pysty vastaamaan kaikille hakijoille, mutta otamme yhteyttä haastatteluun pääseviin tammikuussa, ja haastattelu järjesteään tammikuun lopulla 2024.

Hakemukset osoitteeseen marjo@napa-agency.fi

Voit liittää hakemukseen myös mahdolliset lisäkysymykset harjoittelupaikasta.

Iloisin terveisin,

Napa Agencyn officen tiimi M&M&M,
eli Marjo, Maria ja Miia

Uncategorized @fi