Napa Agency hakee tomistokämppistä Punavuoren officelle

HELLO! Etsimme toimistokämppistä Punavuoreen!

Siistikuntoisessa, kauniissa tilassamme (noin 50 neliötä) on iso toimistotöihin soveltuva ”olohuone”, keittiö, eteistila ja wc. Iso olohuonemainen tila on avoin, mutta mukavasti jaettavissa ainakin kahden eri yrityksen toimistoksi. Tila on sisustettu kauniisti, mutta jos sinulta löytyy huonekaluja, sisustustavaraa tms., niin löydämme niille kyllä tilaa! Punavuoren lukuisat ihanat kahvilat ja lounasravintolat ovat aivan lähettyvillä. Viiskulman loistavat kulkuyhteydet ovat myös aivan vieressä.

Jakaisit toimiston meidän kanssamme, eli kuvittajien töitä välittävän Napa Agency-agentuurin kanssa. Meitä on kolme naista, joiden kanssa arki ja työt sujuvat helposti. Toivomme, että uusi vuokralainen on luovan alan työntekijä (ei pakollista), rento ja avoin sekä luotettava.

Vuokrasi tulisi olemaan 520 €/kk ja siihen sisältyy vesi, sähkö ja siivous. Vuokravakuus 2 kk. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana, yhden kuukauden irtisanomisajalla, ja mieluiten mahdollisimman pian.

Pistä viestiä jos kiinnostuit: info(at)napa-agency.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisi sopiva vuokralainen! Annamme mielellämme lisätietoja!

Terkuin,
Marjo, Maria ja Miia
Napa Arts & Licensing Agency
www.napa-agency.fi

Napa Agency