BRAVOO x NAPA: Tuotelanseeraus Ornamon Design Joulu 2017 -tapahtumassa!

Jännittäviä yhteistyöuutisia! Napa Agency & Muototalo Bravoo yhdistävät voimansa ja tuovat markkinoille aivan uudenlaisen tuotteen! BRAVOO x NAPA -yhteistyö avaa kuluttajille erityisen tilaisuuden hankkia kotiinsa tai lahjaksi uniikkeja, suomalaisen huippukuvituksen ja huippumuotoilun yhdistäviä tuotteita! Tuotteet saavat ensiesittelynsä Kaapelitehtaalla järjestettävässä Ornamon Design Joulu -tapahtumassa 1.–3.12.2017!

Napa X Bravoo - pannunalunen Napa X Bravoo - Levy-leikkuulauta

BRAVOO x NAPA -yhteistyön tuloksena syntyivät kauniit, kekseliäästi muotoillut arjen käyttöesineet jotka saavat sähäkkyyttä Napalaisten raikkaiden kuvitusten avulla. Vielä enemmän erityisiä näistä tuotteista tekee se, että ne on suunniteltu & valmistettu Suomessa materiaalitehokkaasti hukka-ainesta minimoiden. Valmiit tuotteet tulevat Vallilasta, ja ne on tehty FSC-sertifioidusta koivuvanerista. Puupinta on sileä & kestävä, tuotteet pärjäävät hyvin kuuman pannun alla ja sietävät myös kevyttä vesipesua.

Napa X Bravoo - Suku-henkari

Napa X Bravoo - Suku-henkari

Napa X Bravoo - Suku-henkari

Yhteistyökumppanimme Muototalo Bravoo hallitsee esineviestinnän – yrityksellä on taito tuottaa mieleenpainuvia ja elämyksellisiä tuoteideoita ja toteuttaa niistä esineitä, joilla on kiinnostava tarina kerrottavanaan. Bravoon palveluja ovat käyttäneet niin Ateneum, Haltia, Musiikkitalo, kuin Ulkoministeriökin.

Napa X Bravoo - pannunalunen

Napa X Bravoo - pannunalunen

Tuotteiden muodon takaa löytyvät Bravoon osaavat kädet ja tuotteiden hilpeistä kuvituksista vastaavat Napan superupeat kuvittajat Ilona Partanen, Kati Närhi, Riku Ounaslehto, Jenna Kunnas ja Kati Rapia! Kuvituksissa näkyy kotoisaa talomaisemaa, vedenalaista kauneutta, pääsiässaaren patsaspäitä, kasviaiheita ja sympaattista väkeä. Leikkuulaudan yhtenä kuvituksena nähdään myös ”Käsi Keittiössä” -kirjasta tuttu Käsi, joka opastaa tattipastan tekoon!

Napa X Bravoo: Kati Rapian Käsi Keittiössä-kirja ja Levy-leikkuulauta

Ainutlaatuiset tuotteet lanseerataan tunnelmallisessa Ornamon Design Joulu 2017 –tapahtumassa. Uudenlaisen muotoilu- & kuvitustuotteen julkistus on herättänyt kiinostusta myös lehdistössä: kaupunginosalehti Kamppi-Eira uutisoi (s.7) Ornamon myyjäisistä, sekä niihin osallistuvien alueen yritysten tuotteista.

BRAVOO x NAPA –tuotesarjan kolme ensimmäistä tuotetta ovat puiset SUKU-henkarit, LEVY-leikkuulauta, sekä monikäyttöiset, sisäkkäin asettuvat aluset – joille julkistuksen yhteydessä haetaan nimeä! Tapahtumassa starttaavassa kilpailussa osuvamman tuotenimen keksijälle on luvassa tuotepalkinto! Viikonlopun jälkeen kilpailu jatkuu sosiaalisessa mediassa, pidä siis silmällä Napan Instagramia ja Facebookia.

Napa X Bravoo - pannunalunen pyyhetelineenä

Napa X Bravoo - pannunaluset

Ornamon Design Joulu on Teollisuustaiteen Liitto Ornamon jokavuotinen tapahtuma Helsingin Kaapelitehtaalla.  Tapahtumassa voi ostaa kotimaisia käsityön ja designin huipputuotteita suoraan valmistajilta. Seuraa tapahtumaa Facebookissa & Instagramissa.

Ornamo Design Joulu 2017
1.-3.12.2017
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, Helsinki
Pe klo 15-19
La-su klo 10-17

Tervetuloa ostoksille!

Valokuvat: Enna Eloranta / Muototalo Bravoo

Ilona PartanenJenna KunnasKati NärhiKati RapiaRiku Ounaslehto