Samuli Siiralan häikäisevät kuvitukset I love me -messuille

Ihana aika vuodesta! Ensi viikonloppuna itseään saa hemmotella ihan kunnolla, kun I love me -messut valtaavat Messukeskuksen Helsingissä. Messumainosten sähäkät kuvitukset on piirtänyt oma multitalenttimme Samuli Siirala!

characters-i-love-me

“I love me – ole tärkeä itsellesi” messut on lifestyle- ja hyvinvointitapahtuma, joka niputtaa yhteen Terveys, Muoti, Kauneus, Luonnollisesti ja Koru&Kello -osastot. Samuli piirsi messuille viisi vahvaa, kaunista ja persoonallista hahmoa, jotka symboloivat messujen eri teemoja.

halo-i_love_me-spot_4c-f1 halo-i_love_me-spot_4c-f2 halo-i_love_me-spot_4c-f3-1halo-i_love_me-seniorit-f2

Kuvitukset on tehty trendikkään sarjakuvamaisella otteella ja niistä välittyy kivasti tapahtuman tyylikäs, mutta rento fiilis. Samuli työskentelee I love me -messujen kampanjan kuvitusten parissa jo toista kertaa: nyt nähtävät kuvitukset ovat laajennus viime vuoden työstä. Aiemmin piirretyt hahmokuvitukset olivat sivuosassa, mutta ne saivat niin hyvää palautetta, että tänä vuonna ne haluttiin nostaa valokeilaan. Ja mikäs sen parempaa, sillä kuvitusten käyttö on aina rohkea ja mielenkiintoinen tapa erottua joukosta!

samuli-siirala-i-love-me-characters

Samuli teki säväyttävän setin kuvituksia, joita on käytetty laajasti messujen markkinoinnissa. Hän loi viisi hahmoa ja teki kuvitukset neljään animaatioon. Kuvia voi nähdä ympäri Helsinkiä mm. ulkomainoksissa, bussien kyljessä ja metron seinillä. Samat hahmot seikailevat verkossa, mobiilissa ja somessakin. Kaikki kuvitukset on luotu niin, että ne näyttävät houkuttelevilta pienessä ja isommassa skaalassa, mediasta riippumatta. Hienoa!

I love me -messut
21.–23.10.2016
Messukeskus, Helsinki
Lisää infoa täällä

KuvittajaSamuli Siirala