50. Ruisrock – uuden festivaali-ilmeen kuvittajana Sofia Pusa

Ensi kesänä Ruisrock Festival järjestetään 50. kertaa. Juhlavuoden kunniaksi festivaalin ilme uudistui Napa Agencyn Sofia Pusan kuvittamana. Huikea muodonmuutos! Vuoden parhaimpia bileitä ei tarvitse odottaa kesään, vaan festaritunnelmaan pääsee jo tänä viikonloppuna kun luvassa on kaikkien aikojen festivaalietkot!

Ruisrock 2019 logo Sofia PusaRuisrockin uuden ilmeen viehättävät kasvikuvitukset ovat raikkaaan kesäinen tuulahdus keskelle harmaita lumikinoksia. Napa Agencyn kuvittajan, Sofia Pusan piirtämät kuvitukset muistuttavat paratiisista ja kuljettavat katsojan Ruissalon kesäiseen luontoon ja hilpeään festaritunnelmaan!

Ruisrock 2019 kuvitusSofia Pusa

Uuden ilmeen kuvituksia lähdettiin suunnittelemaan pohtimalla mikä tekee juuri Ruisrockista niin ainutlaatuisen festivaalin. Ensimmäisessä suunnittelupalaverissa kuvittaja nosti esiin täydellisen festarin kolme päätekijää, jotka festariyleisön ja laadukkaan artistitarjonnan lisäksi olivat: Ruissalon kaunis luonto, ainutlaatuinen festarifiilis sekä tietysti rakkaus! Näistä suosituimmaksi ja visuaalisesti herkullisimmaksi aiheeksi nousi paratiisimainen luonto. Tästä inspiroituneena Sofia loi orgaaniset kasvikuvitukset, joissa näkyy myös luonnon omaa geometriaa.

Kuvitusten lisäksi Sofia suunnitteli festivaalille myös uuden rytmikkään logon:

Ruisrock 2019 Sofia PusaEnsi kesänä Ruissalossa huvitellaan jo 50. kertaa, ja jotta juhlakesää ei tarvitsisi odottaa niin kauan, järjestää Ruisrock myös ihan ensimmäistä kertaa talvifestivaalin. Täydellistä!

Ruishelmi kutsuu viettämään Ruissin etkoja Turun Logomoon 8.–9.2.2019. Myös Ruishelmen erinomaisesta logosta ja kuvituksista vastaa Sofia Pusa! Viikonlopun aikana Logomon kulttuurikeskus muuntuu salaiseksi paratiisiksi ja festarietkojen vieraat pääsevät hummaamaan Suomen kiinnostavimpien artistien, kuten Adikian, Ruusujen, Gasellien, Ellinooran ja Youngheartedin tahtiin! Koko ohjelman ja viileän säväyttävän festivaalin ilmeen näet Ruishelmen sivuilta.

Ruisrock 2019 logo Sofia Pusa

Lisää lumoavan nerokkaita kuvitustöitä löydät Sofa Pusan portfoliosta Napa Agencyn sivuilla.

Kesän parhaan festarin tunnelmaan voit virittäytyä Ruisrockin sivuilla.

Sofia PusaVisuaalinen identiteetti