NAPA SCHOOL: HAEMME UUSIA TYÖPAJOJA

Hei!! Oletko ammattimainen kuvittaja, taiteilija tai muu luovan alan osaaja, jolla on valmis innostava & inspiroiva työpajakonsepti? Mahtavaa! 

Etsimme nyt uusia yhteistyökumppaneita Napa Schoolin työpajoihin! Toivomme sinulta osaavaa otetta ja kokemusta työpajan vetämisestä, sekä valmista ideaa kaikentasoisille osallistujille tai tietylle ammattilaisryhmälle. Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä laittamalla viestiä osoitteeseen susanna@napa-agency.fi! Toivomme, että kerrot lyhyesti itsestäsi ja työpajakonseptistasi, sekä liität mukaan linkit mahdollisiin sosiaaliin medioihin ja verkkosivuille. Hakuaika päättyy 7.4.2019. 

Lue lisää aiemmin järjestetyistä työpajoistamme ja Napa Schoolista alempaa!

Anna Kervisen Marmorointityöpaja 27.2.2019

Anna Kervisen Marmorointityöpaja 27.2.2019

Olemme aiemmin toteuttaneet työpajoja muun muassa joulukorteista, taiteilijabrändin kehittämisestä, kangaskassien painatuksesta ja kuosisuunnittelusta alan ammattilaisten vetäminä – sekä lukuisia erilaisia työpajoja lapsille.

Kati Rapian Käsi Keittiössä - Tiramisutyöpaja kesäkuussa 2018

Kati Rapian Käsi Keittiössä – Tiramisutyöpaja kesäkuussa 2018

Lyhyesti Napa Schoolista: vuonna 2017 startannut Napa School avaa kuvitustaiteilijoiden ja muiden luovien alojen osaajien työskentelyä työpajoissa. Se tarjoaa niin alan ammattilaisille kuin muillekin mahdollisuutta uuden oppimiseen erilaisten workshoppien ja opetuksen muodossa.

Riku Ounaslehdon Joulukorttityöpaja 29.11.2018

Riku Ounaslehdon Joulukorttityöpaja 29.11.2018

Kuvia ja muuta sisältöä aiemmin toteutetuista työpajoistamme sekä Napa Schoolista löydät Instagram-tililtämme, verkkosivuiltamme ja Napa Agencyn Flickr-kansiosta!

Arboin & Maininki X Napa School - Kangaskassityöpaja 25.4.2018

Arboin & Maininki X Napa School – Kangaskassityöpaja 25.4.2018

KuvittajaNapa School