Julkinen rahoitus luoville tekijöille – Painavaa asiaa kevyesti infografiikan avulla

Kuvittaja-graafikko Jukka Pylväs laittaa infografiikallaan mutkat suoriksi ja selkeyttää luovien alojen tekijöiden mahdollisuudet julkiseen rahoitukseen. Kun paketti on selkeä, monimutkaisiltakin tuntuvat prosessit aukeavat ensisilmäyksellä!

julkinen rahoitus luoville tekijoille

“Magee ja helposti ymmärrettävä!” kommentoi yksi käyttäjä Facebookissa tuoretta infograafia. Luovien alojen agenttien ja managerien yhdistys Agma ry on siis osunut toimeksiannollaan naulan kantaan. Agman johtaja Kati Uusi-Rauva toivoi kuvaa, jonka avulla julkisen rahoituksen polut aukeavat yhdellä kertaa.

Infografiikan aihe oli haastava ja monimutkainen. Tehtävään tarvittiin kokenut ja lujahermoinen ammattikuvittaja, joka selkiyttäisi rahoittajien rattaat, sekä kuvaisi erilaisille toimijoille sopivat, paikoin rönsyilevät rahoituksen polut. Jukka Pylväs teki parhaansa tehdäkseen aiheesta ymmärrettävän infografiikan keinoin. Lopputuloksena on freesi kuva, jonka sisältöön tekee oikeasti mieli uppoutua syvemmin!

Katso kuva koko näytöltä, ja lataa se vaikka itsellesi muistiin, Agman sivuilta täältä: https://media.wix.com/ugd/b0910a_13dc155b76e44b5cb3abfa74aaecda13.pdf

InfografiikkaJukka PylväsKuvittaja