Viestejä ADHD-Sheikiltä – Marko Turusen näyttely

Marko Turusen luoma villi hahmo, ADHD-Sheikki iskee näyttelyn muodossa! Sheikin erikoisia elämänviisauksia on tarjolla huhtikuun ajan Sarjakuva- ja kuvitustaiteen galleriassa Helsingissä.

Marko Turunen "Viestejä ADHD-Sheikiltä" näyttelykutsu

Oletko valmis kohtaamaan erikoisia tyyppejä, seuraamaan jännittäviä tapahtumakäänteitä ja tulkitsemaan viestejä, jotka eivät ole tästä todellisuudesta? Jos vastasit kyllä, tämä ADHD-sheikin eeppistä elämää esittelevä näyttely Helsingissä on juuri sinulle!

ADHD-Sheikki on kuvittaja Marko Turusen työstämä taide-  ja sarjakuvaprojekti. Sheikin uskomattomia seikkailuja on julkaistu vuosien saatossa jo kolmen albumin verran, ja neljäs on vielä tulossa. Kuvitusten lisäksi, sarjakuvat muodostavat Markon tuotannon näkyvimmän osan, ja niitä onkin käännetty jo ranskaksi, saksaksi ja italiaksi.

Lue lisää ADHD-Sheikistä Markon haastattelusta Sarjakuvakeskuksen sivuilta.

Mitä, missä & milloin?

”Viestejä ADHD-Sheikiltä” -näyttely on kenties huhtikuun älyttömin ja kiinnostavin kuvitusnäyttely. Markon tyrmäävä näyttely on esillä 25. huhtikuut asti Sarjakuva- ja kuvitustaiteen galleriassa, osoitteessa Porthaninkatu 9, Helsinki.

Sarjakuvaruutu Marko Turusen Adhd-Sheikki -sarjakuvasta
Mikäli Markon oivaltava huumori ja taidokkaat kuvitukset miellyttävät – käy katsomassa lisää työnäytteitä hänen portfoliostaan Napan sivuilla. Onko sinulla meneillään projekti, johon haluaisit Markon kuvittajaksi? Ota yhteyttä info(at)napa-agency.fi

ADHD-Sheikin tarinoita voit ostaa gallerian yhteydessä olevasta kaupasta. Voit tilata albumit myös suoraan kotiisi Turun Sarjakuvakaupan verkkokaupasta.

KuvittajaNäyttely