Luonnon monimuotoisuus – Sofia Pusan kuvittama animaatio ympäristöministeriölle

Monimuotoinen luonto on kaunis unelma, jonka voimme muuttaa todellisuudeksi! Esittelyssä ympäristöministeriön asettaman luonnon monimuotoisuuden viestintäryhmän kanssa tehty animaatio, joka avaa luonnonkirjon elintärkeää merkitystä. Animaation kuvittajana upean taitava Sofia Pusa!

Kesällä saimme kunnian olla toteuttamassa ympäristöministeriön ”Suomen luonto ja sen monimuotoisuus on elintärkeää – toimitaan sen puolesta!” -videota. Napan kuvittaja Sofia Pusan selkeät ja värikkäät kuvitukset on herätetty eloon animaattori Pasi Viitasen kanssa yhteistyössä. Visuaalisesti yltäkylläisen videon tavoitteena on kertoa, miten tärkeä luonnon monimuotoisuus on meille kaikille.

Eläimet ja kasvit, raikas vesi ja puhdas ilma ovat hyvinvoivan elinympäristön perusta. Nämä ovat kuitenkin uhattuna ihmisten kestämättömän toiminnan ansiosta. Animaatio demonstroi myös karun todellisuuden, mitä käy jos emme pidä huolta luonnon ja ympäristön monimuotoisuudesta huolta.

Katso koko animaatio ympäristöministeriön YouTubesta.

Lisätietoa hankkeesta ja arjen vinkkejä, mitä voit tehdä luonnon monimuotoisuuden hyväksi voi lukea täältä: Luonnonkirjo.fi

Kiitos taitavalle työryhmälle!

Asiakas: Ympäristöministeriön asettaman luonnon monimuotoisuuden viestintäryhmä
Kuvitukset: Sofia Pusa / Napa Agency
Animointi: Pasi Viitanen
Voice Over: Antti LJ Pääkkönen / Dictum
Projektin koordnointi: Napa Agency

Sofia Pusa