Napa Agency mukana rohkaisemassa kansainvälisiä opiskelijoita Boost Your Future -tapahtumassa

14. marraskuuta Napa Agency otti osaa Boost Your Future -tapahtumaan – joka toi yhteen työnhakijoita ja työtä tarjoavia näytteilleasettajia (yrityksiä, start-uppeja, liittoja ja taide- & kulttuuriyhdistyksiä). Uraverkostoitumistapahtuman järjesti Taideyliopiston Talent Boost-projekti yhdessä Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) ja Globe Art Pointin kanssa.

Napa Agencyn ständi valmiina ottamaan vastaan vierailijoita!

Tapahtuman tavoitteena oli boostata luovalle alalle pyrkivien kansainvälisten opiskelijoiden ja työnhakijoiden urakompetenssia ja työllistymistä. Napa Agency oli motivoitunut osallistumaan tapahtumaan, joka rohkaisee ja antaa mahdollisuuksia ulkomaisille opiskelijoille ja työnhakijoille, joiden on usein haasteellista löytää töitä Suomesta.

Tämä aihe on lähellä Napa Agencyläisten sydämiä, sillä liian usein on kuultu tarinoita ulkomaalaisista joiden on vaikea löytää töitä tästä maasta. Liian paljon tarinoita ihmisistä jotka opiskelevat Suomessa (tai ovat tulleet tänne muista syistä), mutta joiden on pakko lähteä pois maasta kun työtä ei vain löydy. Juuri nyt, media suorastaan pursuaa tarinoita siitä kuinka tarvittavaa työvoimaa ei ole saatavilla – ja samaan aikaan aivo- ja osaamisvuoto maasta ulkomaisten työntekijöiden muodossa on jatkuvaa. Tilanne ei ole se pahin luovilla aloilla, mutta silti tärkeä.

Napan Marjo Oliva ja Maria Kozulya saivat käydä mielenkiintoisia keskusteluja luovien alojen opiskeloijoiden ja osaajien kanssa, jotka tulivat kaikkialta maailmasta: Kolumbiasta, Ranskasta, Ukrainasta ja Japanista – vain muutamia mainitaksemme.

Tapahtuma oli todellinen menestys, ja olisi tietenkin tarpeellinen kaikille luovilla aloilla työskenteleville tai sinne haluaville – eli tehdään tästä pysyvä ja avoin KAIKILLE! Tulet varmasti löytämään Napa Agencyn paikalta kun tapahtuma järjestetään uudelleen 🙂

Lue lisää:
Boost Your Talent @ Uniarts Helsinki
Arts Promotion Center Finland
Globe Art Point

Agentin terveisetNapa Agency