Napa Agencyn Ossi Hiekkalan Burger Kingille piirtämä Pride-kampanjan kuvitus nousi viraalihitiksi!

Huh-huh-huikeaa! Kesältä syyskuulle siirretyn Pride-viikon aikana Helsingin katukuvassa, somessa ja  kansainvälisessä mediassa loistanut Burger Kingin kampanja on Napa Agencyn kuvittajan, Ossi Hiekkalan piirtämä. Nyt voi jo puhua ikonisesta suudelmasta!

TBWA\ Helsingin ideoima ja tilaama kuvitus julkistettiin Burger Kingin sosiaalisessa mediassa ja se oli laajasti esillä mainonnan ykköspaikoilla valotauluissa Helsingissä sekä lehdissä. Suomen Burger King on yksi Pride Helsingin pääyhteistyökumppaneista, ja teoksen oli tarkoitus juhlistaa Pride -viikkoa ja rakkautta sen kaikissa muodoissa. Taitava teos on herättänyt paljon huomiota ja positiivista ihastusta.

Myös kuuluisa brittinäyttelijä Sir Ian McKellen hypetti Ossin teosta Twitter-tilillään!! Näyttelijä on tunnettu valkokankaan lisäksi aktiivisesta ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolestapuhujana.

Mainoskampanja lähti leviämään muutama päivä kuvituksen julkaisun jälkeen verkossa kansainvälisillä sivustoilla viraalin lailla, ja pian siitä uutisoitiin laajasti myös suomalaisessa mediassa.

Alla muutama  kotimaisista ja ulkomaisista medioista, joissa hehkutetaan taiteilija Ossi Hiekkalaa ja kehutaan Burger Kingin hienoa kampanjaa malauksellisineen suutelijoineen. Kamppiksen saama näkyvyys ja kuvituksen iso rooli uutiskynnyksen ylittämisessä on yllättänyt ageentuurinkin!

Upeaa työtä Ossi Hiekkala! Ja onnea ansaitusti saadusta huomiosta! Lisää taidokkaita mainoskuvituksia on esillä Ossin hiljalleen päivitetyssä portfoliossa Napa Agency sivuilla.

Ossi Hiekkala