NAPA AGENCYN PORTFOLIOKATSELMUS 4.5.2023 – HAE MUKAAN NYT!

Hei ammattikuvittaja – tai sellaiseksi haluava!

 • Kaipaatko ulkopuolista ammattilaisen mielipidettä tekemisellesi?
 • Mietityttääkö sopimusasiat? Hyvän portfolion rakentaminen?
 • Oletko ottamassa rohkeaa hyppyä päivätöistä freelanceriksi?
 • Oletko ehkä tilanteessa jossa olet tehnyt jo pidempään kuvittajan töitä, mutta haluaisit uudistaa tekemistäsi ja asiakaskuntaasi?
 • Kirkastaa brändiäsi ja saada näkökulmia markkinointiin? Jotain muuta, jossa Napa Agencyn kaltainen syväosaaja voisi sinua auttaa?

Mikäli vastauksesi on KYLLÄ, olet enemmän kuin tervetullut Napa Agencyn järjestämään portfolio- & brändikatselmukseen!

 • MILLOIN: Torstaina 4.5.2023, klo 10-17 välisenä aikana, yksi tunti (tasatunnein)
 • 🗺 MISSÄ: Napa Agencyn toimistolla Punavuoressa, osoitteessa Pursimiehenkatu 13 A 3
 • ✍🏼 MITEN: Lähetä lyhyt hakemus ja linkki portfolioosi, sekä mahdollinen aikatoiveesi PE 21.4.2023 mennessä osoitteeseen info(at)napa-agency.fi, ja olemme sinuun yhteydessä mahd pian (28.4.2023 mennessä).
 • 💸 MITÄ MAKSAA: 250 € (+ alv)
 • 💰 MISTÄ HAKEA TUKEA: Esim. omasta etujärjestöstäsi
 • 🥰 MITÄ SISÄLTÄÄ: Yhden tunnin istunnon kolmen Napa Agencyn supernaisen kanssa, jonka aikana käymme läpi portfoliosi, brändisi ja tulevaisuuden jota kohti olet suunnistamassa! Lähetämme sinulle etukäteen kysymyksiä, joihin vastaamalla tutustumme sinuun jo etukäteen, sekä pohdimme vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Näin pääsemme tapaamisessa sukeltamaan heti syvään päähän ja suoraan asiaan!
 • 👀 KENEN KANSSA: Esittelyssä Napa Agencyn ammattilaiset:

🥷🏼 Marjo Oliva, Napa Arts & Licensing Agency -agentuurin perustaja ja kuvitusagentti. Marjo on johtanut Napaa 15 vuoden ajan, ja lisäksi urallaan sparrannut ja mentoroinut kymmeniä kuvittajia ja kuvantekijöitä. Marjo kuuluu Suomen luovan kentän johtavimpiin naisyrittäjiin. Sarjassaan hän on eräänlainen ”star maker”, joka tunnistaa taiteilijan potentiaalin – hän on auttanut useita kuvittajia ponnistamaan urallaan kansainväliseen menestykseen. Vankkaa kokemusta löytyy niin luovan työn hinnoittelusta kuin sopimuskiemuroiden suoristamisesta, ja näistä Marjo jakaakin mielellään tärkeää tietoa kuvan tekijöille.

🥷🏼 Maria Kozulya, Napan asiakas- ja viestintäpäällikkö, jolla on yli 9 vuoden kokemus taiteilijoiden kanssa työskentelystä, sekä toimimisesta siltana ja yhdistäjänä asiakkaiden ja kuvittajien välillä. Viime vuosina Maria on toiminut erityisesti animaatiota ja kuvitusta yhdistävissä projekteissa, sekä pakkaussuunnittelun  että mainoskampanjoiden parissa. Portfoliokatselmukseen Maria tuo eritysisosaamisenaan somesparrauksen, ja häneltä irtoaa varmasti arvokkaita vinkkejä ja näkemyksiä siihen kuinka omaa kuvittajabrändiä kannattaa eri kanavissa huoltaa.

🥷🏼 Miia Heikkilä, Napan tuottaja, jolla on usean vuoden kokemus kulttuuri- ja taidealan tuotannoista. Napassa Miia vastaa kuvitusprojektien koordinoinnista, viestinnästä ja asiakkuuksista Marian ohella. Yhdessä heillä onkin kullanarvoista tietoa kuvitusta tilaavien asiakkaiden tarpeista ja prosesseista. Vastuualueinaan Miia hoitaa agentuurissa erityisesti julkisen- ja kolmannen sektorin toimeksiantoja, sekä työskentelee mielellään vastuullisuus- ja ympäristöarvojen nostamiseksi.

KuvittajaNapa AgencyNapa School