Napa School on täällä! Kuvitusagentuuri laajentaa toimintaansa opetus- ja konsultointipalveluihin

Hip hip hurraa! Vuoden jännittävin opetuspalvelu on vihdoin täällä – Napa School avaa ovensa kaikille kuvittajuudesta ja kuvittamisesta kiinnostuneille. Ensimmäisenä vuorossa mukaansatempaavan kuosisuunnittelun workshop!

Napa School on ihan uudenlainen opetus- ja konsultointipalvelu, joka avaa kuvittajien työskentelyä työpajoissa sekä erilaisissa tapahtumissa Helsingissä. Palvelumme tarjoaa niin alan ammattilaisille kuin muillekin alasta kiinnostuneille mahdollisuutta uuden oppimiseen monipuolisten workshoppien avulla. Napa Schoolin tavoitteena on nostaa esiin suomalaisen kuvittamisen erittäin korkea taso ja opettaa kuvitusta sen monissa eri muodoissa. Kouluttautuminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Napan kuvittajat ovat kaikki ammattilaisia, useat ovat tehneet alalla töitä jo 15 vuoden ajan. Tekijät ovat erikoistuneet infografiikkaan, kuosisuunnitteluun, visuaaliseen tarinankerrontaan, animaatioon ja osa mm. strategiakuvitusten tekoon. Kuvittajien lisäksi Napa Agencyn taustajoukko agentista viestintäpäällikköön avaa Napa Schoolin puitteissa ammattitaitoaan ja opastaa työn hinnoittelun, brändäyksen ja sosiaalisen median saralla.

Kuvitusagentti Marjo Granlund avaa Napa Schoolin taustoja näin:

“Kuvittajillamme on valtava määrä tietoa ja kokemusta kuvitusalalta, sekä kuvituksen tekijöinä että usealla myös opettajina. Näin ollen agentuurin ammatti- ja konsultointiosaamisen tuotteistaminen on yksi erittäin loogisista agentuurin liiketoiminnan kehityssuunnista. Tavoitteena on työllistää myös muita kuin agentuurin omia tekijöitä.”

Keväällä 2017 alkavissa workshopeissa opetetaan kuvittamista sen monissa eri muodoissa ja käsitellään laaja-alaisesti ajankohtaisia ilmiöitä kuvittamisen kautta. Työpajoja järjestetään niin alan ammattilaisille kuin muillekin alasta kiinnostuneille.

Kiinnostuitko?
Napa School on avoin rohkeille ja kokeileville yhteistyöideoille sekä mahdollisille yhteistyökumppaneille.
Kerro ideasi Napa Schoolin tuottajalle: Elsa Ervasti / +358-505897713 / elsa(a)napa-agency.fi

Kuosi-workshopin vetäjät Linda Jännäri & Maija Fagerlund

Varaa paikkasi kuosi-workshopista!
Ensimmäisen workshopin myötä pääset syventymään trendikkääseen kuosisuunnitteluun. Älä missaa kevään mukaansatempaavinta työpajaa, joka käynnistetään 21.3 Napa Agencyn tiloissa Punavuoressa. Opettajina toimivat kuosisuunnittelun ammattilaiset Maija Fagerlund sekä Linda Jännäri.
Hae mukaan pian, vain muutama paikka on vielä jäljellä.

Lue lisää kuosisuunnittelun työpajasta täällä:
www.napa-agency.fi/napa- school-starttaa- kuosiworkshopilla- maaliskuussa/

Napa School