Napa School starttaa kuosi-workshopilla maaliskuussa!

Napa School on uudenlainen opetus- ja konsultointipalvelu kaikille kuvittamisesta ja kuvitustaiteesta kiinnostuneille. Vuonna 2017 starttaava Napa School tarjoaa niin alan ammattilaisille kuin muillekin mahdollisuutta uuden oppimiseen erilaisten workshoppien ja opetuksen muodossa. Tervetuloa mukaan!

KUOSI-WORKSHOP 3 pv

Tiistaisin 21.3. /28.3. /4.4. klo 10-15.30, yht. 15 h, sisältää lounastauon / Pursimiehenkatu 13 A 3, Helsinki

Konsepti kuosisuunnittelusta kiinnostuneille
Workshopeissa työstetään kuosien suunnittelua ja sommittelua eri tekniikoin mm. käsin maalaten, sekä erilaisilla ohjelmilla kuten Illustrator ja Photoshop. Asiantuntijat antavat henkilökohtaista palautetta töistä ja ohjaavat osallistujia kuosisuunnittelussa prosessin eri vaiheissa. Perustaidot kuten mm. Illustrator-ohjelman käyttö on välttämätöntä.

Opettajina Maija Fagerlund ja Linda Jännäri
Maija Fagerlund toimii Aalto Yliopistossa tekstiilisuunnittelun lehtorina. Linda Jännäri on tehnyt monipuolisesti kuosisuunnitteluprojekteja kaupallisesta suunnittelusta vaatteiden massatuotantoon.

Workshop-päivä 1:
Maija Fagerlund: Kuosien teollinen prosessi Eri valmistustekniikat ja mitä suunnittelijan pitää niissä huomioida. Kuosiluonnostelu käsin piirtäen ja maalaten: Pinta, rytmi ja toistuvuuden periaate. Kuosiraportti ja värien vähennys Photoshopilla. Kuosiraportti ja
mallistollisuus kuosisuunnittelussa.

Workshop-päivä 2:
Linda Jännäri: Kuosien käyttökohteet Perehdytään eri tyyppisiin kuoseihin esimerkkien avulla ja analysoidaan yhdessä miten ne on rakennettu. Yleistä kuosin suunnittelusta: kuosin
mitoitus, värien määrä ja kontrastit, sekä elementtien koon ja värin suhde kuosissa.

Workshop-päivä 3:
Maija Fagerlund: Kuosisuunnitteluprosessi Kuosisuunnitteluprosessi yhdistäen käsin tekemistä ja jatkotyöstöä Photoshopin ja Illustratorin avulla. Luonnostelu ja kuosielementtien tekeminen omalla tekniikalla, elementtien digitointi ja kuosiraportin rakennus tietokoneella. Kuosiperheen rakentaminen. Workshopin tulosten esittelyä.

KUOSI-WORKSHOPIN Hinta: 280 € + alv. 24%
Sisältää yhteensä 15 h opetusta sekä henkilökohtaista palautetta opettajilta.

HAE MUKAAN!
Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen elsa@napa-agency.fi ja olemme sinuun yhteydessä!

Elsa Ervasti
Producer / Napa School
Napa Arts & Licensing Agency
Pursimiehenkatu 13 A 3
00150 HELSINKI
+358-505897713
www.napaschool.fi

Napa School