Mikkelin 11. Kuvitustriennale: Napalaiset mukana!

Meillä on suuri ilo kertoa, että Mikkelin Kuvitustriennaleen valitut kuvittajat on julkistettu! Kolmen vuoden välein järjestettävässä kuvitusnäyttelyssä on mukana yhteensä 99 teosta ja 47 kuvittajaa – joista kahdeksan tulee Napa-agentuurista!

Mikkelin 11. kuvitustriennalessa on mukana roima ryhmä upeita kuvittajia, joiden joukkoon ovat päässeet Ilona Partanen, Ilja Karsikas, Jussi Kaakinen, Kati Närhi, Pauliina Mäkelä, Marko Turunen, Christer Nuutinen ja Terhi Ekebom! Vuoden runsain ja tasokkain kuvitusnäyttely nähdään Mikkelin Taidemuseossa 10.6–10.9.2017. Tapahtuma avataan 9. kesäkuuta. Ennen sitä voi vaikkapa fiilistellä Napan kuvittajien näyttelyyn valittuja töitä, pienet maistiaiset alla!

Mikkelin Kuvitustriennale on kilpailu, joka tuo yhteen Suomen taidokkaimmat kuvittajat. Kilpailun parhaat teokset pääsevät näyttelyyn, joka on kuvitustaiteen ilottelu vailla vertaa! Näyttelyssä esitellään parhaimpia kuvituksia kolmen vuoden ajalta. 2017 vuoden kuvitustriennaleen ilmoittautui yhteensä 89 kuvittajaa, ja juryn arvioitavaksi tuli 254 kuvitustyötä. Jury koostui pääosin kuvittajista: Antti Kalevi, Meria Palin, Matti Pikkujämsä ja Anja Reponen, sekä Mikkelin taidemuseon museotoimenjohtaja Matti Karttunen valitsivat 99 parasta työtä näyttelyyn.

Näyttelyn kolme parasta palkitaan rahapalkinnoin, onnea matkaan kaikille!

Lisää infoa Mikkelin Kuvitustriennalesta voi lukea täältä: http://www.mikkeli.fi/kuvitustriennale2017

Kilpailut & palkinnot