Nude Cider – uudet etiketit Sanni Wessmanilta

Napa Agencyn kuvittajat ovat täynnä hyviä ja pirskahtelevia ideoita, ja välillä ne ei vaan enää pysy pullotettuina! Yksi tällainen iloisen vaahtoava ja luova räjähdys johti Sanni Wessmanin ja Nude Ciderin yhteistyöhön!

Syksyllä 2022 Nuden uudet siiderit saapuivat isoihin ruokakauppoihin ja pienmyymälöihin! Sannin kuvittamat trendikkäät ja hienostuneet etiketit nostavat tämän käsityöläissiiderin erottumaan kilpailijoistaan.

Nude Cider on siiderin pientuottaja Tammiluodosta, joka sijaitsee kauniissa Turun saaristossa. Nuden modernilla otteella valmistamat siiderit ja juomat ovat vegaanisia, vähäsokerisia ja täynnä makua. Napa Agencylla ja Sanni Wessmanilla oli ilo olla mukana tukemassa Nudea etikettiuudistuksessa, ja olla mukana nostattamassa brändäystä ja kasvua tunnetuksi ja erottuvaksi siideribrändiksi, jota Suomi on odottanut!


Ensitöikseen Sanni uudisti Strong-siiderin ja seuraavaksi tuli Sauna Siideri – hieman kevyempi tuote. Uusien upeiden etikettien lisäksi Sanni loi kätevän kuvituspaletin Nudelle sosiaalisessa mediassa ja viestintäkanavissa käytettäväksi.

WOW! Hienoa työtä, jonka jatkoa emme malta odottaa! Käy Sannin uudistettuun portfolioon nähdäksesi hänen muut upeat työt.

PakkauskuvitusSanni Wessman