Sofia Pusan ”Joutsen” Helsingin Kirjamessujen kuvituksena!

Viikonloppuna vietettäville Helsingin Kirjamessuille etsittiin tänä vuonna kampanjakuvitus kuvittajille suunnatun kilpailun kautta. Kilpailun järjesti Messukeskus yhteistyössä Kuvittajat ry:n kanssa. Kilpailuun osallistui 139 kuvitusta, ja voittajaksi nousi upeasti taitava tekijämme Sofia Pusa!

”Joutsen” -kuvituksessa yhdistyy sulavasti kirjallisuusteema ja suomalainen luonto. Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja messujen teemamaa on 100-vuotisjuhlan kunniaksi Suomi.

Sofia Pusa, Joutsen 2017

Kirjamessujen tiedotteessa Sofia kertoo halunneensa kuvituksessa tuoda esille kirjallisuuden voimaa, joka muodostaa sillan menneisyyden ja nykyisyyden välille, sekä rakentaa kansakunnan identiteettiä. Aiheeksi valikoitui Suomi100-hengessä Suomen kansallislintu joutsen, joka on vahvasti esillä suomalaisissa myyteissä ja kansallisperinteessä. Lintuteema viittaa myös sananvapauteen.

Sofian kuvitusta käytetään monipuolisesti messujen viestinnässä. Kampanjakuvitus on käytössä messuohjelmassa, sosiaalisssa mediassa ja tapahtuman julisteessa. Käy katsomassa lisää hienoja töitä Sofian Napa-portfoliosta!

Helsingin Kirjamessut 2017
26.-29.10.2017
Messukeskus, Helsinki
Lisää tietoa messujen nettisivuilla.

Kilpailut & palkinnotSofia Pusa