Samuli Siiralan uusi hahmokuvitus I love me -messuille

Iloa ja hyvinvointia syksyyn! I love me -messut tulevat taas, ja niitä vietetään Helsingin Messukeskuksessa 20.-22.10.2017! Kuvittajamme Samuli Siiralan sähäkät kuvitukset värittävät jälleen Helsingin katukuvaa ulkomainonnassa ja julkisissa liikennevälineissä. Tänä vuonna hahmokatraan jatkoksi Samuli on kuvittanut yhden uuden hahmon!

I Love Me-messujen mieshahmo

I love me on kerran vuodessa järjestetettävä hyvän olon, itsestä huolehtimisen ja tyylin tapahtumakokonaisuus. Osastoissa vallitsevat teemat ovat Terveys, Kauneus, Muoti, Koru&kello sekä Luonnollisesti.

Tapahtuman mainoskuvituksessa seikkailee yhteensä kuusi persoonallista hahmoa. Hahmojen toimivuudesta kertoo jo se, että niitä käytetään tapahtuman mainonnassa jo kolmatta vuotta, ja tämän vuoden laajennus tuo jälleen kuvituskokonaisuuteen uusia ulottuvuuksia.

Veikeät, sarjakuvamaiset hahmot näkyvät monipuolisesti mainoksissa ja animaationa muun muassa raitiovaunujen kyljissä ja sosiaalisessa mediassa.

I Love Me-messujen mieshahmotKäy katsomassa alkuperäiset hahmot ja lue viime vuoden mainoskampanjasta aiemmasta postauksestamme!

I love me -messut
20.-22.10.2017
Messukeskus, Helsinki
Lisätietoa Messukeskuksen sivuilta.

Samuli Siirala