Valion maitopurkit saivat kevääksi värikkäät kuosit – tekijöinä Napa Agency neljä upeaa kuvittajaa!

Olemme Napa Agencyssa ihan mielettömän ylpeä upeista kuvittajistamme! Mikko Saaraisesta, Satu Kettusesta, Ilona Partasesta ja Sofia Pusasta, jotka tähdittävät Valion Viljele hyvää -projektia.

Projektillaan Valio halusi tukea kotimaisia suunnittelijoita ja samalla kannustaa kuluttajia pienviljelyyn! Mikä sopikaan tähän paremmin, kuin värikkäät ja tyylikkäät maitopurkit, jotka tyhjinä muuntautuvat helposti kasvualustaksi erilaisille yrteille ja siemenille!

Mikko Saarainen – Viidakko

Agentuurin kuvittajat olivat projektista erittäin innoissaan, sillä projekti toteutui helposti ja sujuvasti yhteistyössä mainostoimisto Bob the Robotin kanssa. Idea maitopurkkien kierrätettyvyydestä kasvualustoiksi, sekä suunnittelun visioon liittyvä vapaus lisäsivät kuvittajien intoa.

”Yhteistyö ja toimeksianto kokonaisuudessaan oli innostava. Kasvualusta valmiin tuotteen pohjasta on minusta hieno idea, eikä maailmaan voi kasvattaa liikaa vihreää.”

 – Satu Kettunen

Satu Kettunen – Pieni puutarha

”Tölkkien suunnittelu oli minusta mukavaa, koska idätyslaatikoita tulee itsekin keväisin askarreltua. Nämä toivottavasti ilahduttavat muitakin kotipuutarhureita. Toimeksiantona työ oli kuvittajan näkökulmasta ihanan mutkaton, toiveet ja työn raamit esitettiin selkeästi ja yhteys pelasi. Lisäksi oli mukavaa, että kuvittajan omaan visioon luotettiin, kuvituksia oli rentouttavaa suunnitella ja toteuttaa. ”

 – Ilona Partanen

Ilona Partanen – Kasvutarha

Ilona Partanen – Laidunkukat

Sofia Pusa – Villipuutarha

Tämä oli todellakin yksi Napan vuoden TOP -projekteista! Kiitos tästä kuuluu hyville yhteistyökumppaneille sekä tietenkin taitaville kuvittajillemme! Kuvittajiemme portfoliota voit ihastella täällä ja lisää projektista pääset lukemaan Valion sivuilta.

Ilona PartanenMikko SaarainenNapa AgencyPakkauskuvitusSatu KettunenSofia Pusa