Jenna Kunnaksen upea kädenjälki pääsee oikeuksiinsa Helsingin keskuskirjasto Oodin tapahtuman kuvituksissa!

Helsingin pääkirjasto Oodissa vietetään ensimmäistä kertaa Tolkien -tapahtumaa kansainvälisenä Tolkien-päivänä perjantaina 25. maaliskuuta klo 16–21., johon monien taitavien kuvittajien ehdokkaista valikoitui Napa Agencyn ilmiömäinen Jenna Kunnas. Todellisena Tolkien-fanina Oodin Tolkien tapahtuman kuvittaminen oli Jenna Kunnakselle unelmien täyttymys!

”Olen ollut Tolkienin maailman fani lapsesta asti, ja siksi tämä oli ihan unelmatyö. Kuvittaminen on aina tarinankerrontaa, ja Oodin Tolkien-viikon kuvitusten tekeminen oli mahdollisuus luoda luoda uusi pieni kertomus maailmaan, joka on itselle ja monille muille tuttu ja rakas.”

Jennan kuvituksissa toistuvat usein luontoaiheet kuten puut, sekä syvät tunnelmat, jotka olivat lähtökohtana myös tässä kuvitustyössä. Inspiraatiota haettiin omasta mielikuvituksesta ja laajasta Keski-Maa tietämyksestä sekä J. R. R. Tolkien henkilökohtaisesta luontosuhteesta.

Jennan kuvitus ja lyhyt animointi ovat laajasti esillä koko tapahtuman ajan. Tsekkaa tarkempi tapahtumakuvaus Oodin sivuilta! Lisää Jennan upeita kuvituksia pääset katsomaan täältä.

 

Jenna Kunnas