Arboin & Maininki -kässäkerho X Napa School

Mitä tapahtuu, kun Muita Ihania -bloggari Tiina Arponen ja kässämuija Marjo Maininki yhdistävät voimansa työpajarintamalla? Syntyy huikea ARBOIN & MAININKI -kässäkerho! Ensimmäiset workshopit järjestetään yhdessä Napa Schoolin kanssa, agentuurin tiloissa Punavuoressa.

arboin maininki kässäkerho x napa school logo

Jännittävää tee-se -itse-toimintaa luvassa koko kevään ja kesän! ARBOIN & MAININKI -kässäkerho valtaa Napa Schoolin tukikohdan joka kuun viimeisenä keksiviikkona – ensimmäisenä vuorossa kangaskassityöpaja huhtikuussa! Työpajassa kuvitetaan kangaskasseja tarrasabluunatekniikalla ja kangastussein. Työpajavetäjien sanoin ”Inspiroivaa, oivaltavaa eikä edes supersotkuista!”

Arboin & Maininki on yhtäkuin kun mahtikaksikko Muita ihania -bloggari Tiina & kässämuija Marjo. Kysyimme Arboin & Maininki -tiimin toiselta puoliskolta Marjo Mainingilta taustoja fiiliksiä ennen ylihuomista h-hetkeä.

Mistä saitte idean kässäkerhoon?

Oon pitänyt itsekseni erilaisia pajoja silloin tällöin päivätyöni ohella. Siirtyessäni yrittäjäksi vuodenvaihteessa kysyin kiinnostaisiko Tiinaa alkaa tehdä jotain kässähommiin liittyvää mun kanssa.

Mikä työpajan vetämisessä on hauskinta, entä haastavinta? 

Hauskinta on tunnelma jonka erilaiset askartelijat tekevät. On tosi kivaa tavata ihmisiä jotka jakaa mun kanssa innostuksen käsillä tekemiseen. Haastavinta on saada ihmiset revittelemään ja kokeilemaan rajojaan suunnittelijoina.

Onko teillä antaa vinkkejä työpajan osallistujille? Millaista menoa on odotettavissa?

Meno tulee olemaan monipuolista ja hauskaa! Meidän pajoissa tehdään aina vähintään yksi tuote, opitaan yksi tai useampi uusi taito, joita voi käyttää myös muita tuotteita tehdessä, otetaan yhteistuumin hyvät some-kuvat ja juorutaan kaikkea super kiinnostavaa!

Keskiviikon workshop on jo täynnä, mutta voit seurata illankulkua ja poimia päheimmät vinkit kangaskassien kuvittamiseen Napa Schoolin instasta. Varmaa myös on, että #arboinmaininkiXnapaschool hashtagin takaa tulee löytymään toinen toistaan näyttävimpiä kangasluomuksia!

Napa School