”Pidetään huolta” -ystävänpäiväpostimerkit 2021 on julkaistu!

Posti on tänään julkaissut ensi vuoden alun postimerkit! Napa Agencyn marraskuun tähtikuvittaja Riku Ounaslehto sai kunnian aloittaa postimerkkivuoden 2021 suunnittelemmillaan ystävänpäivämerkeillään. Tammikuun 20. päivänä ilmestyvän kuuden ikimerkin kokonaisuus on nimeltään ”Pidetän huolta” ja sen kuvituksissa nähdään runsaita kukkasia ja suloisia eläimiä!

Riku Ounaslehdon ystävänpäivämerkkien teemana on tietysti ystävyys ja huolenpito, kuvituksissa nähdään sadunomaisia eläimiä ja kukkien muodostamia värikkäitä ornamentteja. Rikun runsaalla tyylillä tehtyjen kuvitusten aiheita ovat oksalla istuva orava, kukkien mettä imevä perhonen, pesää rakentava lintu, kasveja kasteleva kani, komeasarvinen peura ja kolme kukkia pölyttävää kimalaista.

”Pidetään huolta” -postimerkkivihko on nuoren Napalaisen uralla ainutlaatuinen toimeksianto ja on hienoa huomata kuinka hyvin Riku Ounaslehdon runsas ja pikkutarkka kuvitustyyli taipuu niin koko seinän lakanaksi kuin pieneen postimerkkikokoon.

Napan agentuuri onnittelee Rikua ensimmäisestä postimerkkikuvitustyöstään!

Lisää Riku Ounaslehdon värikkäitä, runsaita ja taianomaisia kuvituksia voit käydä ihastelemassa hänen portfoliostaan täältä.

Riku Ounaslehto