NAPA SCHOOLIN UPEAT TAIDEWORKSHOPIT NOPEASTI JA HELPOSTI VERKKOKAUPASTA

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen Napa School-työpajatarjontaamme tuoreessa verkkokaupassamme! Giglen kanssa yhteistyössä tehdyn verkkokaupan valikoimista löydät hiotut taidetyöpajakonseptimme, jotka sopivat niin yrityksille, yhteisöille kuin polttariporukoillekin! Napa School on kuvitusagentuuri Napa Agencyn kuratoima taidetyöpajojen verkosto, jonka workshopit löytyvät nyt helposti ja nopeasti yhdestä osoitteesta.

Napa School tarjoaa nyt helposti verkossa laidasta laitaan työpajoja, jotka riemastuttavat ja tuovat hauskuutta ja uuden oppimisen elämyksiä esimerkiksi yrityksen virkistyspäivään, ryhmäytymispäivään, tyky- tai tyhypäivään, asiakastapahtumiin, kick-off -tilaisuuksiin, festareille tai juhliin! Onko suunnitelmissasi siis tapahtuma syksylle tai ensi talvelle? Kun elämä palautuu normaaliksi, on kiva tehdä taas yhdessä! Nyt voit ostaa työpajan ennakkoon ja samalla tukea työpajaohjaajiamme arvokasta työskentelyä.

Napa School tuo yhteen hauskat työpajat moneen makuun ja tarjoaa verkkokaupassaan työpajoja muun muassa kuvituksesta, kalligrafiasta, graffitista ja makrameesta kiinnostuneille. Napa Schoolin ja Giglen yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden tilata taidetyöpajoja suoraan omalle työpaikalle tai tapahtumatiloihin vaivattomasti netistä, mikä on osa uudenlaista elämystaloutta. Samalla lisäämme kuvittajien sekä monien eri taiteenalojen osaajien työmahdollisuuksia ja levitämme taiteen kautta hyvinvointia ja osaamista.

Verkkokaupasta tilaat helposti ja ketterästi työpajan sinne, missä sinäkin olet ja silloin kun sinulle sopii. Työpajapaketti sisältää toimintasuunnitelman, kaikki materiaalit ja tarvikkeet sekä innostuneen ohjaajan. Taidetyöpajamme sopivat hyvin kenelle tahansa, sillä ammattimaiset ohjaajamme opastavat osallistujia aina aloittelijoista osaavampiin tekijöihin.

Napa School, verkkokauppanäkymä

Klikkaile siis ihastelemaan workshopvalikoimaamme verkkokauppaan tästä. Työpajat ovat saatavilla syksystä lähtien, mutta voit jo nyt tutustua ja tilata työpajan pitkälle ennakkoon! Työpajojen mahdolliset ryhmäkoot vaihtelevat.

Näin tilaat työpajan:
1. Valitse esitys
2. Syötä aika ja paikka
3. Lisää yleisömäärä
4. Tilaa ja maksa ohjelma luottokortillasi
5. Saat vahvistuksen tilauksesta sähköpostiisi

Tällä hetkellä tarjoamme kaikille työpajan ostajille mahdollisuutta siirtää maksetun työpajan ajankohtaa veloituksetta.

Kaipaatko lisätietoja tai räätälöityä työpajakokonaisuutta? Neuvoja, vinkkejä ja juuri sinulle kustomoituja workshoppeja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta susanna@napa-agency.fi.

Napa Schoolissa tavoitteenamme on antaa kokemuksia, elämyksiä ja uuden oppimisen iloa. Käy kurkkaamassa workshopinspiraatiota ja kuvamateriaalia työpajoistamme Napa Schoolin Instagram-tililtä @napaschool!

Taide ja kulttuuri rikastuttavat elämää, varsinkin epävarmoina aikoina ja yksinäisinä hetkinä. Haluammekin innostaa myös tekemään itse – ja pysymään kotona! Napan Schoolin kohokohdista Instagramissa löydät vinkkejä käsillätekeimiseen hauskojen ja näppärien DIY-videoiden kautta. Samalla tutustut työpajavetäjiimme, sillä DIY-vinkkien tekijöinä on samat työpajavetäjät kuin verkkokauppamme kautta ostettavossa työpajoissa.

Napa School